Görüş Bildir
Haberler
Bir Esnaf Daha: İzmir'de Kahvehane İşletmecisi Ekonomik Nedenlerden İntihar Etti

etiket Bir Esnaf Daha: İzmir'de Kahvehane İşletmecisi Ekonomik Nedenlerden İntihar Etti

İzmir'de geçtiğimiz Mart ayında biriken borçlarını ödeyemediği için intihar eden 59 yaşındaki kahveci esnafı Nuri Çengeloğlu'nun ardından bir acı haber daha geldi. Buca'da kahvehane işletmecisi Erdal Şenözpak (50) ekonomik sıkıntılar nedeniyle bunalıma girip bugün öğlen saatlerinde işyerinde canına kıydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde uzun yıllardır kahvehane işletmecisi olan Erdal Şenözpak (50) ekonomik sıkıntıları nedeniyle bunalıma girip intihar etti.

Pandemiyle birlikte iş yapamayan ve borçları olduğu öğrenilen Şenözpak, bugün öğlen saatlerinde iş yerinde canına kıydı. Olay yerinde hayatını kaybeden Şenözpak'ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

'Devlet kahvehaneci esnafına yardım etsin'

İzmir'de bu 2. intihar

İzmir'de bu 2. intihar

İzmir'in Karabağlar ilçesinde geçtiğimiz 24 Mart'ta 30 yıllık kahvehane işletmecisi Nuri Çengeloğlu da biriken borçları yüzünden bunalıma girip intihar etmişti. Çengeloğlu, canına kıymadan önce sosyal medya hesabından 'Ölümümden kimse sorumlu değil artık dayanacak gücüm kalmadı, kamunun dikkatine sevenlerimi üzdüm herkes hakkını helal etsin benim sonum böyleymiş' mesajını paylaşmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
250
122
39
6
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Theodore Roosevelt

Şu saçma sapan yasaklar yüzünden ben ruh sağlığımı kaybettim; insanlar işlerini, ailelerini, hayatlarını kaybediyorlar. YETER ARTIK! Daha ne kadar dayanacağız.

rans

Bu adamlar bu yönetme kabiliyeti ile bir daha seçilirlerse Stockholm sendromunu resmi olarak kanıtlamış olacağız

Barış Çakıcı

İnsanlık ülkemizde ilk çağa geri dönüyor gücü olan av olmuyor ve hayatta kalıyor. modern hali ise parası olan hayatta kalıyor tek çaremiz av olmamak için ... Devamını Gör