Görüş Bildir
Haberler
Bir Duygu Olsaydın Hangisi Olurdun?

etiket Bir Duygu Olsaydın Hangisi Olurdun?

Yung Boş Ada
22.01.2016 - 20:10

Eğer bir duygu olsaydın hangisi olurdun hiç merak ettin mi? Etmediysen bile şu an ettiğine eminiz! Hadi o zaman, hemen testi çöz ve hangi duygu olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Sabah uyandığın zamanki yüz ifadeni seçmeni istiyoruz!

2. Bu durumlardan hangisinde kendini daha rahat, daha mutlu hissedersin?

3. Bir de kendini en rahatsız hissettiğin durumu seçmeni istiyoruz!

4. Yeterince sinirlendin, rahatsız oldun bizce: Peki ama bu durumlarda rahatlamak için ne yaparsın?

5. Diyelim ki gideceğin yere geç kaldın ve otobüs hala gelmedi: Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu seslerden hangisini dinlemek daha güzel diye sorsak sana?

7. Sence sen gerçekten sosyal bir insan mısın?

8. Son olarak: Mümkün olsa hem çok severek hem de başarılı bir şekilde yapabileceğin bir meslek seç hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En saf, en güzel sevgi!

En saf, en güzel sevgi!

Sen bir duygu olsaydın eğer hiç kuşkusuz ki sevginin en saf ve en güzel hali olurdun! Çünkü sen çevrendeki herkese, her şeye, hatta cansız varlıklara bile sonsuz bir sevgiyle yaklaşıyor, onlara adeta kalbindeki en saf ve en temiz sevgiyi sunuyorsun. Çünkü sen böylesin, en başta kendini seviyorsun. Dahası, dünyanın ne kadar çok seversen o kadar güzel olduğunu biliyorsun. Ayrıca inanılmaz bir mehmamet duygun var senin, hiç kimseye kıyamıyorsun. Keşke herkes senin gibi 'sevgi' olsa be güzel kardeşimiz!

Tutkunun dibini görmüş bir aşk!

Tutkunun dibini görmüş bir aşk!

Eğer sen bir duygu olsaydın hiç kuşkusuz tutkunun dibini görmüş, son derece ateşli bir aşk olurdun! Sen etrafındakiler tarafından oldukça çekici ve etkileyici bulunan ve açıkçası herkesin yaklaşmak istediği, elde etmek istediği 'O' kişisin! İnsanlar üzerinde adeta baş döndürücü bir etki yaratıyorsun ve onları güneş misali yörüngene katıyorsun! Bu yüzden de sen herkesin aradığı, bulduğu zaman da aklını başından alan, duyguların en güzeli olan aşk'sın güzel dostumuz!

Nefretin en güçlü, en karanlık hali!

Nefretin en güçlü, en karanlık hali!

Eğer sen bir duygu olsaydın kesinlikle nefretin en güçlü ve en karanlık hali olurdun! Bugüne kadar insanlardan görmediğin şey kalmamış, kalbin kırıla kırıla bin parça olmuş, içindeki sevgi kırıntılarını bile süpürüp atmış insanlar senin: Bu yüzden de artık hiç kimseye güvenmemeye, hatta kimseyi sevmemeye karar vermişsin. Ama sana bir şey söyleyelim mi? Sen bu durumdan hiç ama hiç şikayetçi değilsin: Çünkü senin için bugüne kadar aldığın yaralar güçlenmen için birer ders olmuş ve adeta o ünlü sözün de dediği gibi, öldürmeyen şey seni güçlendirdikçe güçlendirmiş, adeta yenilmez yapmış!

Tir tir titreten bir korku!

Tir tir titreten bir korku!

Eğer sen bir duygu olsaydın hiç kuşkusuz insanların dizlerini tir tir titreten, uykularını kaçıran son derece güçlü bir korku olurdun! Sende öyle bir hava var ki insanlar seninle konuşurken bile çekiniyor, hatta kekeleyenler bile oluyor! Sanıyoruz ki bu senin otoriter ve sert duruşundan kaynaklanıyor. Doğuştan bir lider oluşundan bahsetmiyoruz bile. Sen ne dersen insanlar ikiletmeden anında yapıyor, sana inanılmaz bir saygı duyuyorlar. Ama senin tersinin ne kadar pis olduğunu, sinirlendiğin zaman neler yapabileceğini de çok iyi biliyorlar tabii ki! Kısacası sendeki güç, kudret, duruş kimsede yok güzel kardeşimiz!

İnsanın içini ısıtan bir umut!

İnsanın içini ısıtan bir umut!

Eğer sen bir duygu olsaydın hiç kuşkusuz insanın içini ısıtan, duyguların en güzellerinden umut olurdun! Çünkü sen bu dünyadaki en pozitif, en hayat dolu ve neşeli insanlardan birisin. Her ne durumda olursan ol daima olayların en parlak, en güzel tarafına odaklanırsın ve hiçbir şeyin seni umutsuzluğa düşürmesine, pes ettirmesine izin vermezsin. Etrafındakiler de senin bu yönüne inanılmaz hayranlık duyuyor, ne zaman üzülseler direk sana gelip adeta terapi oluyorlar. Kısacası sen ortamların olmazsa olmazı, insanların içine bir güneş gibi doğan umutsun!

Asla yenilmeyen bir gurur!

Asla yenilmeyen bir gurur!

Eğer sen bir duygu olsaydın hiç kuşkusuz asla yenilmeyen bir gurur olurdun! Sen, kuralları olan bir insansın: Kendine göre prensiplerin, hayatının her anında kırmızı çizgilerin vardır, kimsenin geçmesine izin vermediğin. Ayrıca son derece ciddi bir insansın: Gereksiz samimiyetten hiç ama hiç haz etmezsin. Diğer yandan, bu kurallar ciddi anlamda hayatının her alanında kendini gösteriyor; bir kere son derece düzenli ve planlı bir insansın sen. Durum bu olunca da sana gururdan daha çok yakışan bir duygu yok diyebiliriz güzel dostumuz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5345
1954
813
505
364
266
82
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilarity

hepinizden tiksiniyormuşum haberiniz olsun

Hasan Yılmaz

Tir tir titreten bir korku! Eğer sen bir duygu olsaydın hiç kuşkusuz insanların dizlerini tir tir titreten, uykularını kaçıran son derece güçlü bir korku ol... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Nefretin en güçlü, en karanlık hali! Eğer sen bir duygu olsaydın kesinlikle nefretin en güçlü ve en karanlık hali olurdun! Bugüne kadar insanlardan görmediğ... Devamını Gör