Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Bir Dönemin Ergen Erkeklerinin Aklına Mıh Gibi Çakılmış 21 Ünlü Kadının Şimdiki Halleri

Bir Dönemin Ergen Erkeklerinin Aklına Mıh Gibi Çakılmış 21 Ünlü Kadının Şimdiki Halleri

Zaman sadece bizim için değil, herkes için geçiyor... Özellikle 90'ların sonu ve 2000'lerin başında genç olan birçok dimağda yer etmiş bu ünlü kadınların şimdiki hallerine gelin birlikte bakalım.

1. Merve İldeniz

1. Merve İldeniz

Bir dönemin gözde mankenlerinden olan Merve İldeniz, şu an kızıyla birlikte Bodrum'da oldukça mütevazı bir hayat sürüyor.

2. Sevda Demirel

2. Sevda Demirel

90'ların neredeyse en seksi kadınların biriydi Sevda Demirel. Özellikle de taktırdığı silikon implantlarla gündeme geldi fakat daha sonra onları çıkarttı.

3. Harika Avcı

3. Harika Avcı

Biraz daha eskilerden bir ikon. O da geçirdiği estetik operasyonlardan sonra güzelliği ile dikkat çekmişti ancak yıllar onu biraz değiştirdi.

4. Şenay Akay

4. Şenay Akay

Giydiği transparan kıyafetle gündeme gelen manken bir dönem oldukça çok konuşuldu. Şu anki hali pek değişmiş gibi değil, ne dersiniz?

5. Arzu Yanardağ

5. Arzu Yanardağ

Arzu Yanardağ'ın farklı ve çekici bir güzelliği vardı, hala daha öyle olduğunu söyleyebiliriz. Şu an sadece tiyatro yapıyor ve hayatının merkezine koyduğu kızı ile birlikte yaşıyor.

6. Petek Dinçöz

6. Petek Dinçöz

Televole ile birlikte yükselişe geçen eski manken Petek Dinçöz artık bir ev hanımı. Oğlu ve eşiyle birlikte mutlu bir yuvası var.

7. Nez

7. Nez

Gerçek adı Nezihe Kalkan olan Nez, bir dönem parlak taytı ile yaptığı dansıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Şu an pek ortalarda yok ama çalışmaları aynen devam ediyor, mesleği bırakmadı.

8. Didem Erol

8. Didem Erol

Onu, Quentin Tarantino ile yaşadığı aşkla hatırlıyoruz. Yani en azından kendi beyanı bu yöndeydi. Amerika'da yaşayan Didem Erol, ismini Sarah Henesey olarak değiştirdi.

9. Hande Ataizi

9. Hande Ataizi

Son dönemde eşi Benjamin Harvey ile boşanması ile gündeme geldi. Arada televizyon programları yapsa da ekranda istediği başarıya ulaşamadı. Şu an oğlu Leo ile vakit geçiriyor.

10. Seray Sever

10. Seray Sever

Emel Müftüoğlu'nun 'Hovarda' klibinde dikkat çekerek hayatımıza girmişti hatırlarsanız. Şu an çok fazla göremiyoruz ama tiyatro oyunlarında yer aldığını biliyoruz.

11. Billur Kalkavan

11. Billur Kalkavan

O bir erotizm lideri, o bir cesur yürek! Her dönem cesur söylemleri, harbi duruşu ve çekiciliğiyle gündemeydi. Şimdi bir YouTube kanalı var.

12. Janset Paçal

12. Janset Paçal

Okan Bayülgen'in programında keşfetmiştik onu. Daha sonra 'Ayrılsak da beraberiz' dizisi ile popülerliği arttı ve tiyatro hayatına devam etti. Vaktini sık sık Datça'da kafa dinleyerek geçiriyor.

13. Deniz Pulaş

13. Deniz Pulaş

Br dönemin efsane manken kadrosunda yer alıyordu Deniz Pulaş. Uzun bir evliliği geçtiğimiz günlerde noktaladı. Bir dönem Hollanda'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye kesin dönüş yaptı.

14. Eyşan Özhim

14. Eyşan Özhim

Duru güzelliğin en önemli temsilcilerinden olan Eyşan Özhim, koyu Beşiktaş taraftarı olarak da biliniyor. Bir dönem meme kanseri ile mücadele ettikten sonra sağlığına kavuşan Eyşan, şu ara oldukça sakin bir hayat yaşıyor.

15. Selin Toktay

15. Selin Toktay

Lolita olarak tanınan manken, uzun yıllar önce podyumları bıraktı. Sevgilisi Ali Rıza Özderici'nin 'Yemeğe çıkyıoruz' diyerek nikah dairesine götürdüğü Selin, o günden beri evli ve üç çocuk annesi.

16. Nadide Sultan

16. Nadide Sultan

90'lar pop müziğinde fiziği ile dikkat çeken Nadide Sultan, son dönem oldukça kilo verdi. Müzik hayatına devam eden sanatçı şu an evli ve bir bebek bekliyor.

17. Güzide Duran

17. Güzide Duran

Dönemin en cesur mankenlerinden biriydi Güzide Duran. Daha sonra evlenip yurtdışına yerleşti. 2007 yılında evlendiği Adnan Aksoy ile iki çocuğa sahipler.

18. Aysun Kayacı

18. Aysun Kayacı

Bankacı eşi Efe Kapancı ile Londra'ya yerleşen Aysun Kayacı, daha sonra eşiyle birlikte Dubai'ye taşındı. Bu arada 3 yıl önce de anne olduğu konuşuldu.

19. Yasemin Kozanoğlu

19. Yasemin Kozanoğlu

2000'li yılların başında farklı güzelliği ile hayatımıza girmişti Yasemin Kozanoğlu. Şimdi onu eskisi gibi gece kulüplerinde göremeyebilirsiniz çünkü Ege'de oldukça organik bir hayat yaşıyor.

20. Tuğçe Kazaz

20. Tuğçe Kazaz

Siz konuyu biliyorsunuz zaten...

21. Yıldız Kaplan

21. Yıldız Kaplan

Tatlı Kaçıklar dizisinde Seksi Şempanze olarak tanıdığımız Yıldız Kaplan oyunculuğu tamamen bıraktı. Şu an evli ve iki çocuk annesi bir ev hanımı olarak hayatını sürdürüyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
334
151
105
58
55
49
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Allah'm sen konuyu biliyorsun amin gibi olmuş:D bunlar bile evlenip çoluk çocuğa karışmış aq biz hala..arzu yanardağı ogün edhoda gördüm,eski hali güzeldi ya... Devamını Gör

Farkeden_Adam

Tuğçe reis bizi havraya götür .. Olmadı sinagoga .. Ya da ak saraya :)

Pasif Kullanıcı

komikti:)ama dalga geçmemek lazım,herkes hata yapabilir gençken,aşıkken falan..bi de cahilsen..

diloni

basligi okur okumaz aklima arzu yanardag geldi bu nasil bir cekiciliktir ....