Görüş Bildir
Haberler
Bir Dilek Tutun Geliyoruz!

Bir Dilek Tutun Geliyoruz!

Batuhan
07.02.2014 - 18:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Dilek Tutun Geliyoruz!

GALATASARAY taraftar grubundan anlamlı hareket... ULTRASLAN, örnek olacak bir sosyal sorumluluk kampanyası başlattı.

Köy Okullarına Koşuyoruz!

' Bir dilek tutun, geliyoruz! Köy okullarına Koşuyoruz!' isimli kampanya ile Galatasaray taraftar grubu, köy okullarında öğrenim gören çocuklar için yardım toplayacak. Ultraslan taraftar grubu, Galatasaray Spor Kulübü ve MNG Kargo firmasının da desteği ile toplanan tüm ürünleri Ankara'daki Metin Oktay İlköğretim Okulu'nda toplayıp özellikle Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da ihtiyacı bulunan miniklere ulaştıracak. Ultraslan'ın sitesinden yaptığı açıklama ve öncelikli ihtiyaç listesi şu şekilde....

Köy okullarında öğrenim gören 6-12 yaş arasındaki çocuklarımızın giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak, pırıl pırıl eşyalarına kavuşturmak, aradaki mesafeleri yok edip onlarla kucaklaşmak ve sevginin sıcaklığını onlara yaşatmak için haydi sen de harekete geç!

27 Ocak 2014 – 14 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampanya kapsamında yardımlarınızı MNG Kargo aracılığıyla '164564598' Müşteri Numarasıyla %50 indirimli olarak Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Seyrantepe / İstanbul adresine gönderebilirsiniz.

ÖNCELİKLİ İHTİYAÇ LİSTESİ

*Bot

*Mont / Kaban

*Kazak / Sweat / Gömlek

*Atkı / Bere

*Pantolon

*Kırtasiye malzemeleri

*Galatasaray ürünleri (Korsana hayır!)

Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0