Görüş Bildir
Haberler
Bir Devlet Kursan Adı Ne Olurdu?

etiket Bir Devlet Kursan Adı Ne Olurdu?

Trex
21.01.2016 - 11:34 Son Güncelleme: 14.12.2018 - 13:04

Dünya tarihi boyunca çok farklı isimlerde birçok devlet kuruldu, yıkıldı. Peki ya bu devletlerden birini sen kursaydın adı ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gökyüzübü bu renklerden birine boyayarak başlayalım.

2. Senin için haftasonlarının vazgeçilmez aktivitesi nedir?

3. Arkadaşlarınla buluşunca genellikle ne içersiniz?

4. Hangi öğretmen rolündeki dizi/film karakteri öğretmenin olsun isterdin?

5. İş yerinde ya da okulda seni en iyi tanımlayan görsel hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yakın çevrendeki insanlara 100 üzerinde not versen ortalaması hangisine yakın olurdu?

7. Hangisi daha kıymetli?

8. Bir önem sıralaması yaparsan hangisi son sırada yer alır?

9. Şu üç yemekten hangisini seçersin?

10. Son olarak seç birini: Taş - Makas - Kağıt

10. Son olarak seç birini: Taş - Makas - Kağıt
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cennet İmparatorluğu!

Cennet İmparatorluğu!

Verdiğin cevaplara göre senin kuracağın devletin adı Cennet İmparatorluğu olurdu. Dünyanın en adil ülkesi kesinlikle senin ülken olurdu. İnsanların çok az çalıştığı, kimsenin kimseye yan gözle bakmadığı, kimsenin kimsenin hakkını yemediği, her şeyin kardeşçe paylaşıldığı, verginin olmadığı,  asayişin berkemal olduğu, insanların yüzlerinin güldüğü, öfkenin değil kardeşliğin hüküm sürdüğü bir imparatorluk. Adının imparatorluk olduğun bakma, senin kuracağın devlette kimse kimseye tahakküm kurmaz, kimseler sömürülmez. Herkes senin kuracağın ülkeye göç etmek için can atardı :)

İçen Halkın Cumhuriyeti!

İçen Halkın Cumhuriyeti!

Verdiğin cevaplara göre senin kuracağın devletin adı İçen Halkın Cumhuriyeti olurdu. Senin kurduğun devlette 7/24 eğlenceler, partiler düzenlenirdi.   Hayat felsefesi ‘’Vur patlasın çal oynasın!’’ olan İçen Halkın Cumhuriyeti’nde eğlenmesini bilmeyen insanlar toplumda dışlanırdı. Halk, günde maksimum 3 saat çalışır, 12 saat eğlenir ve ayık gezmezdi :) Dünyanın dört bir yanından ülkene vatandaşlık başvuruları yapılırdı. Adını tüm kuşaklar dağlara taşlara yazardı :)

Çikolata Cumhuriyeti!

Çikolata Cumhuriyeti!

Verdiğin cevaplara göre kuracağın devletin adı Çikolata Cumhuriyeti olurdu. Bu devletin tek bir kuruluş amacı var: İnsanlar her şeyin en güzelini yesin içsin. Dünyanın her yerinden kakaoların geldiği ve en leziz çikolataların yapıldığı bir ülke. Tabi sadece çikolata da değil, dünyanın en tatlı meyveleri yemekleri bu ülkede! Senin kuracağın devletin tek bir amacı var: İnsanlar dünyanın en güzel yiyeceklerini tatsın. 5 öğün yemek yenen, mutfakların birer fabrika olduğu müthiş ülkenin kurucusunun :)

Miskinler Cumhuriyeti!

Miskinler Cumhuriyeti!

Verdiğin cevaplara göre senin kuracağın devletin adı Miskinler Cumhuriyeti. Bu devletin halkı hiç ama hiç çalışmıyor. Haftalık çalışma saati yok, paraya ihtiyacın yok, maaş yok, vergi yok, hiçbir şey yok. Çünkü her şeyi devlet dağıtıyor. Zaten senin kuracağın devlet de böyle olur. Yan gel yat oh ne rahat :)

Ponçik İnsanlar Cumhuriyeti!

Ponçik İnsanlar Cumhuriyeti!

Verdiğin cevaplara göre kuracağın devletin adı Ponçik İnsanlar Cumhuriyeti olurdu. Bu ülkenin anayasasında tek madde var: Bu ülkede herkes sevimlidir ve kötüler sürgünler edilir.  Böyle bir anayasa olunca da ülke insanı da haliyle ponçik oluyor. Herkesin ponçik olduğu ve yanağından makas alınası tatlışlıkta oldu bu ülkenin de kurucusu elbette sen olmalıydın. :)

Kotasız İnternet Cumhuriyeti!

Kotasız İnternet Cumhuriyeti!

Verdiğin cevaplara göre kuracağın devletin adı Kotasız İnternet Cumhuriyeti olurdu. Bilgisayarsız ve Internetsiz yaşayamayan sosyal medya ve oyun bağımlısı insanlardan oluşan bu devlette  insanlar evlerinden çıkmadan yaşayabilecek tüm imkanlara sahip. Zaten ne gerek var değil mi? Evden çalışarak, yemekleri sipariş vererek bilgisayar başında geçen bir hayat. :)  Her şeyden önemlisi torenti sömüren bu devlette internet kotası yok :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1967
978
665
573
133
126
64
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın