Görüş Bildir
Haberler
Bir Çocuk 23 Nisan Provalarında Vuruldu!

Bir Çocuk 23 Nisan Provalarında Vuruldu!

yelda kahveci
11.04.2014 - 13:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

Elif Naz Kalbini Sıyıran Kurşunla Yaşayacak

Mersin'de 23 Nisan provaları sırasında kimliği belirsiz bir kişinin açtığı ateşle vurulan Elif Naz Güner, ameliyat riskli olduğu için ömür boyu bu kurşunla yaşayacak.

İlkokul öğrencisi 10 yaşındaki Elif Naz Güner, okul bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı provaları yaparken kimliği belirsiz kişinin açtığı ateş sonucu kalbine yakın bir noktaya isabet eden kurşunla hayatını sürdürecek.

Olay, 2 Nisan'da Mersin’in merkez Toroslar ilçesi Kuvayi Milliye İlkokulu'nda meydana geldi. Elif Naz Güner'in de aralarında bulunduğu öğrenciler, okul bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı provalarını yaparken silah sesi duyuldu. Sırtında bir acı hisseden Elif Naz Güner, omzuna attığında eli kan olunca öğretmenlerinden yardım istedi. Çağrılan ambulansta ilk müdahalesi yapılan küçük kız , Mersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan küçük kızın çekilen filmlerinde sırtının boynuna yakın bir bölgesinden giren kurşunun kalbinin hemen yanına saplandı anlaşıldı. Ancak kurşunun çıkartılması hayati risk taşıdığı için ameliyat edilmedi. Tedavisinin ardından taburcu edilen küçük kız, ailesi tarafından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne ardından da Adana'da özel bir hastaneye götürüldü, ancak buralarda da doktorlar aynı gerekçe ile operasyon yapmadı.

‘SIRTIMDA BİR ACI HİSSETTİM’

Vücudunda bir kurşunla yaşamak zorunda kalan Elif Naz Güner, prova sırasında silah sesi duyduğunu ardından sırtında bir acı hissettiğini belirterek, 'Elimi omuzuma attığımda kan oldu. Öğretmenlerinden yardım istedim. Kurşun çıkartılamıyormuş. Ben ömrüm boyunca bu kurşunla mı yaşayacağım?' dedi.

Babaanne 54 yaşındaki Gülseren Güner, yaşananlardan sonra torununun psikolojisinin bozulduğunu belirterek, 'Okulda telefon geldi. Apar topar hastaneye gittiğim de Elif Naz sedyede yatıyordu, doktorlar da müdahale ediyordu. Nereden geldiği belli olmayan kurşunla Elif Naz yaralanmış. Çocuğumuzun psikolojisi bozuldu. Olaydan sonra Milli Eğitim Müdürlüğü'nden kimse aramadı. Bu olay da bizi çok üzdü' dedi.

Polis, Elif Naz'ı vuran kişinin kimliğinin tespit edilerek yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

dha

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0