Görüş Bildir
Haberler
Bir Ayda 20.000 Cv İnternetten Cvlogin İle Hazırlandı!

Bir Ayda 20.000 Cv İnternetten Cvlogin İle Hazırlandı!

Hakan Aykol
24.08.2016 - 01:38

Bir Ayda 20.000 Cv İnternetten Cvlogin İle Hazırlandı!

Online CV hazırlama aracı cvlogin, iş arayanları CV hazırlamanın en kolay ve en pratik yolu ile tanıştırıyor. Cvlogin ile şık ve profesyonel CV’ler, internetten ücretsiz olarak sadece birkaç dakikada oluşturulup, PDF formatında indirilebiliyor veya CV’ye özel bir link ile şifreli veya açık olarak paylaşılabiliyor. Hatta üşengeçler için Facebook veya Linkedin profillerinden CV için uygun bilgilerin otomatik aktarımı da var. Sadece 4 haftadır yayında olan sitede Türkiye’den ve dünyadan 20.000’den fazla İngilizce ve Türkçe CV oluşturuldu!

Başvurunuz için en doğru CV'yi hazırlamak sadece 5 dakika

Sadece birkaç dakikada internet üzerinden nitelikli, şık ve profesyonel iş hayatına uygun şekilde CV hazırlamak cvlogin ile artık mümkün. CV hazırlarken yaşanan ve farklı programların kullanımından kaynaklı format uyumsuzlukları, uygun bir CV şablonu arama derdi, bilgi ve tecrübelerin hangi başlıklar altında toplanacağı gibi sorunlar cvlogin ile tarih oluyor. Geniş CV örneği seçeneklerinden istediğinizi seçip, yerleşimleri istediğiniz gibi düzenleyip, kutuları doldurarak iş başvurunuz için en mükemmel CV’leri kolayca hazırlayabiliyorsunuz.

CV yazmaya son: Sosyal medyadan tek tıkla aktarım

Boşlukları doldurarak CV hazırlamaya dahi üşeniyorsanız, cvlogin ile bilgilerinizi yazmakla dahi uğraşmanıza gerek kalmıyor, isterseniz Facebook ve Linkedin hesaplarınızdan CV’niz için gereken bilgileri tek tıkla otomatik olarak aktarabiliyorsunuz. Word ve PDF formatındaki CV’lerin de cvlogin’e aktarılabilmesi için de çalışmalar yapılıyor. CV’nizi ister PDF olarak indirin, ister özel link ile paylaşın cvlogin ile hazırlanan CV’yi dilediğiniz gibi paylaşabiliyorsunuz. cvlogin ile hazırlanan CV’ler, iş başvurularında özel veya herkese açık link olarak paylaşılabildikleri gibi, PDF formatında indirilerek de kullanılabiliyor. CV’nizi daha sonra düzenlemek isterseniz de kaydetmeniz yeterli oluyor.

• Cvlogintamamen ücretsiz

• CV yazmanın bilinen tüm sıkıntılarına pratik bir çözüm

• Şık ve profesyonel CV tasarım şablonları

• CV için gerekli bilgilerin sosyal medya hesaplarından aktarım zaman kazandırıyor

• Cvlogin ile hazırlanan CV’ler PDF olarak indirilebiliyor veya link ile paylaşılabiliyor

• Cvlogin ile CV hazırlamak hem pratik, hem çok kolay

Hem Türkiye’den hem dünyadan CV oluşturuluyor

Cvlogin üzerinden hem Türkçe hem İngilizce CV hazırlanabiliyor. Cvlogin ile sadece Türkiye’den değil, farklı coğrafyalardan da birçok CV örneği oluşturulmuş. 4 hafta gibi bir sürede 20.000 adetten fazla CV oluşturulan cvlogin’in kurucusu Birol Kabakoğlu gördükleri ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ederek; ”Bu kadar kısa bir sürede böylesi bir katılımdan çok memnun olduk. Sadece Türkiye’den değil, Hindistan, İngiltere, Rusya, Almanya, Azerbaycan, arabistan, Kazakistan gibi farklı ülkelerden cvlogin ile CV hazırlandığını görüyoruz. Bu nedenle lansmanla birlikte İngilizce versiyonumuzu yayına aldık, kısa süre içinde farklı dillerdeki versiyonlarımız da online olacak.Üniversitelerin kariyer merkezlerinden de sorular ve işbirliği teklifleri alıyoruz. Yakın zamanda cvlogin’defarklı meslek gruplarına özel CV tasarımları da ekleyeceğiz.” dedi.

Cvlogin hakkında

cvlogin, nitelikli, göze hitap eden, kolay okunan ve profesyonel iş hayatına uygun CV’ler hazırlamayı kolaylaştırmak için kuruldu. CV yazan herkesin karşılaştığı iyi şablon bulma, dosya ekleme, kullanılacak fonta karar verme, farklı programlarda da düzgün gözükmesini sağlamak gibi birçok problemi ortadan kaldıran bir çözüm olarak yayın hayatına başladı.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/bir-ayda-2...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın