Görüş Bildir
Haberler
Tantrik Çin Falına Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

etiket Tantrik Çin Falına Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

Trex
08.10.2016 - 13:06

Fala inanma falsız kalma diyenler bu testten sonra fala inan diyecek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi yıllarda doğdun?

2. Pekii doğduğun yılın son rakamı nedir?

3. Söyle bakalım hayvan olsan nerede yaşardın?

4. Peki doğum yılının rakamları toplamı kaç? ( Örnek= 1990 -> 1+9+9+0= 19 --> 1+9 = 10 --> 1+0 = 1 )

5. Son olarak bir Çin yemeği seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lidersin!

Lidersin!

Çin falı diyor ki: Sen öncü ve öndersin. Açtığın yolda yürüyecek onbinler her zaman olacaktır.  Hırsınla erimeyecek dağ neredeyse yok. Müthiş bir azmin var. Tuttuğunu koparan bir özelliğin var. Bir şeyi gözüne kestirdiğin zaman hiç şansı yok :) Hele bir de gönül işiyse ohoooo senin elinden kaçmaz. İstediğin kişiyi elde etmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Öz güvenin tam, kendi sınırlarını ve gücünü iyi biliyorsun. Ayrıca baştan çıkarıcı bir kişiliğin var.  Bu kadar güçlü özelliğin yanında  zayıf tarafın ise insanlara fazla güvenmen. Sen ki lidersin biraz daha dikkat et çevreye ;)

Duygusalsın!

Duygusalsın!

Çin falı diyor ki: Sen duygusal bir insansın. Çok konuşmayı sevmeyen biraz içine kapanık, herkesle hemen kaynaşmayan bir insansın.  İnsanların gürültüsünden uzak uzun süre yaşayabilirsin. Sende sıradan insanlardan farklı olarak çok kuvvetli sezgi yeteneği var. Ruhani güçler desem değil, cinler periler desem değil, o değil bu değil bambaşka bir güç :)  Bir olay hakkında karar verirken sezgilerine çok güveniyorsun ki güvenmek de haklısın. İlginç bir şekilde pek hata yaptığın görülmüyor.  Zaten hata yapsan bu duygusal kişilikle işin zor. :)

Enerjiksin!

Enerjiksin!

Çin falı diyor ki: Sen yerinde duramayan cıvıl cıvıl bir insansın!  Kıpır kıpır yerinde duramayan her daim yüzünde tebessüm olan pozitif birisin. Kesinlikle içine kapanık ve sinsi değilsin. Bu özelliğin insanlara güven veriyor. Ayrıca  arkadaş ortamında herkesin danıştığı ve güvendiği birisin. Bir Güzin Abla olmasan da dertlere derman bir insansın ;)  Son olarak şunu da ekleyelim. Rasyonel düşünceye sahip bir insansın.  Akıl ve mantık dışı hiçbir karar almıyorsun. İlle de bilimsellik ille de bilimselik...

Dürüstsün!

Dürüstsün!

Çin falı diyor ki: Sen dürüst, sadık ve yalın bir insansın.  Dokuz köyden kovulursun, onuncu köyde dürüstlükten doğru söylemekten vazgeçmezsin. Sen küçük hesapların insanı değilsin. Hümanist kişiliğinle adeta bir sevgi pıtırcığısın.  İnsanlar seni sevsin pamuklara sarsın, başka bir isteğin yok :) Lakin farkına varmadan çevrene öyle duvarlar örmüşsün ki sana karşı özel hisler besleyenler bir türlü yaklaşamıyor. Öyle herkesi içine sokmuyorsun. Müthiş seçisin bu konularda ;)

Güvenilirsin!

Güvenilirsin!

Sen güvenilir bir insansın.  Tam bir sır küpüsün. Etrafındaki insanlar için tam bir sırdaş ve dostsun. Dertlerini dinlediğin gibi sırlarını da saklıyorsun. Güvenilir olduğun gibi dürüstsün de. Senin için samimiyet çok önemli. Karşındaki insan samimi ise senin için tüm kapılar açılar ama bir samimiyetsizlik mi gördün mü? O an bitmiştir her şey. O kişiye karşı ne bir inancın kalır ne de isteğin. Bu sevgili olur arkadaş olur fark etmez, hayatının her alanında böyle. Ayrıca dediğimiz gibi güvenilirsin haliyle de söz verdiysen tutuyorsun.  Kısaca sen iyi bir insansın :)

Dengesizsin!

Dengesizsin!

Sen dengesiz bir insansın! Sağın solun belli olmuyor. Modun bir aşağı bir yukarı. Ama bu seni renkli de kılıyor. Hayatı tek düze yaşamıyorsun. Evet bazen dibi bulduğun depresif takıldığın oluyor ama havanı bulduğun zaman kimseler seni tutamaz.  Ele avuca sığmıyorsun.  Sürprizlerle dolusun. Bazen bahar bazen kış, bazen sıcak bazen soğuk... Sende yok yok :)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
974
254
226
130
53
48
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazal Venus

1+0=0 derken? 1 olmasın?

Luna

Enerjiksin! Enerjiksin! Çin falı diyor ki: Sen yerinde duramayan cıvıl cıvıl bir insansın! Kıpır kıpır yerinde duramayan her daim yüzünde tebessüm olan ... Devamını Gör

queen of the alaska

bugün onediodan bile dengesizsin hakareti yedim teşekkürlerrrr