Görüş Bildir
Haberler
Binlerce Takipçiye Sahip Fenomenlerin Okudukları Bölümleri Biliyor musunuz?

Binlerce Takipçiye Sahip Fenomenlerin Okudukları Bölümleri Biliyor musunuz?

Şimdi milyonlarca takipçileri olan ve yaptıkları ile gündemden düşmeyen fenomenler de bir zamanlar vizelere girdi. Fenomenlerin okudukları bölümler içeriğimizde.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Danla Bilic

1. Danla Bilic

Youtube'da değişik makyaj videoları çekerek tanınan Danla Bilic, Instagram'da da en yüksek takipçi sayısına sahip fenomenlerden biri. Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde eğitimi devam ediyor.

2. Reynmen

2. Reynmen

Üniversite eğitim hayatına İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı olarak başlayan Reynmen, daha sonra aynı bölüme Nişantaşı Üniversitesi'nde devam etmektedir.

3. Duygu Özaslan

3. Duygu Özaslan

Yüksek takipçi sayısı ve yaptığı her şeyin konuşulması ile oldukça popüler fenomenlerden biri Duygu Özaslan, İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde eğitimini tamamlamış.

4. Enes Batur

4. Enes Batur

Birçoğumuzun Youtuber olarak tanıdığı ilk isimlerden biri Enes Batur, Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde bir süre eğitim aldıktan sonra, yüksek eğitimine Nişantaşı Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde devam etti.

5. Berkcan Güven

5. Berkcan Güven

Fenomenliği çok eskilere dayanan, Vine uygulamasında adını duyuran Berkcan Güven daha sonra Youtube videoları çekmeye başladı. Işık Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü'nde eğitimini sürdürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şeyda Erdoğan

6. Şeyda Erdoğan

Şeyda Erdoğan ise Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim görüyor. Youtube ve Instagram gibi platformlarda yüksek izlenme sayısına sahip.

7. Cansu Akın

7. Cansu Akın

Fenomenler arasında en klas tarza ve kişiliğe sahip olan Cansu Akın da bu işin ilk ismi duyulanlarından. İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Cansu Akın lifestyle içerik üretiyor.

8. Merve Özcan Aksöz

8. Merve Özcan Aksöz

Instagram'da tanınan ve yüksek takipçi sayısına ulaşmış isimlerden biri de Merve Özcan Aksöz. Kendisi, Doğuş Ünviersitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

9. Melodi Elbirliler

9. Melodi Elbirliler

Melodi Elbirliler de Instagram'ın popüler influencerlarından biri. Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olmuş ve İngilizce öğretmeni olarak mesleğine devam ediyor.

10. Berk Keklik

10. Berk Keklik

Eğlenceli videoları ile tanınan Berk Keklik, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Reklamcılık Bölümü'nde eğitimini devam ettiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ezgi Fındık

11. Ezgi Fındık

Ezgi Fındık ise hem aşklarıyla hem de kıyafetleriyle çok konuşulan infuluencerlardan biri. İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olan Ezgi Fındık, estetiksiz halleriyle de çok gündemde duran isimlerden olmuştu.

12. Rachel Araz Kiresepi

12. Rachel Araz Kiresepi

Instagram'da lüks denilince aklımıza gelen nadir sayfalardan biri olan Rachel Araz Kiresepi, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümü'nden mezun oldu.

13. Ahmet Aksöz

13. Ahmet Aksöz

Yakın arkadaşı ile birlikte çektiği eğlenceli videolar ile adını duyuran Ahmet Aksöz, TED Üniversitesi'nde İşletme okuduktan sonra Başkent Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde eğitimi devam ediyor.

14. Sibil Çetinkaya

14. Sibil Çetinkaya

Youtuber ve infuencer olan Sibil Çetinkaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü'nden mezun oldu.

15. Ala Tokel

15. Ala Tokel

Youtube videolarının yanında, kendi kurduğu işi ile de çok konuşulan Ala Tokel, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü'nden mezun oldu. Yaşadığı aşkları ile de oldukça konuşulan Ala Tokel büyük bir takipçi kitlesine sahip.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
15
7
7
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın