Görüş Bildir
Haberler
BİM 7 Aralık 2021 Aktüel Ürünler Kataloğu: 7 Aralık Salı BİM Fırsat Ürünleri Neler?

BİM 7 Aralık 2021 Aktüel Ürünler Kataloğu: 7 Aralık Salı BİM Fırsat Ürünleri Neler?

Hacer Tonay
07.12.2021 - 12:43

7 Aralık BİM Market aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin kampanya tarihi bitene kadar raflarda yerini almaya devam edecek. BİM'de bu hafta Salı günü için hazırlanan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM 7 Aralık 2021 aktüel ürünler kataloğunda yöresel gıda ürünleri dikkat çekiyor. BİM aktüel ürünler broşüründe bu hafta cezerye, kestane şekeri, Elazığ-Malatya Keven Kekik Balı, bergamot ve turunç reçeli gibi lezzetlerde kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor. Peki BİM'e bu hafta neler gelecek? İşte BİM aktüel kataloğunda yer alan haftanın fırsat ürünleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

7 Aralık BİM Market Aktüel Ürünler Kataloğu

7 Aralık BİM Market Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM'in bu hafta Salı günü için hazırlanan aktüel ürünleri belli oldu. BİM'de bu hafta için hazırlanan aktüel ürünler kataloğunda puantiyeli pijama çeşitleri yer alıyor. Bu hafta Salı günü için hazırlanan BİM aktüel ürünler kataloğunda kozmetik, iç giyim ve yöresel gıda ürünleri satılacak. BİM'de Salı günü satılacak olan Penye Pijama Takımları uygun fiyatıyla en çok dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Peki BİM'e bu hafta başka neler var?

BİM aktüel ürünler kataloğunda bu salı bujiteri ve tekstil kapsamında birçok ürün uygun fiyattan satışa sunulacak. Ayrıca filtre kahve, siyah çay, türk kahvesi ve bisküviler uygun fiyattan BİM'de yerini alacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın