Görüş Bildir
Haberler
Bill Gates ve Melinda Gates'in Kızı Jennifer'a Düğünden Önce İmam Nikahı Kıyıldı! Jennifer Gates Kimdir?

Bill Gates ve Melinda Gates'in Kızı Jennifer'a Düğünden Önce İmam Nikahı Kıyıldı! Jennifer Gates Kimdir?

dila bahar
18.10.2021 - 16:01

Dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Bill Gates ile bir süre önce boşandığı eşi Melinda French Gates'in en büyük kızı Jennifer, Mısırlı jokey nişanlısı Nayel Nassar ile evlendi. Microsoft’un kurusucu olan, ADB’li milyarder Bill Gates’in Melinda Gates’den olan 25 yaşındaki kızı Jennifer Gates’in Mısırlı Nayer Nassar ile imam nikahı kıydığı doğru mu? Peki, Jennifer Gates’in gelinliğinin markası ne? Hepsi ve daha fazlasını sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft'un kurucusu olan Bill Gates'in 25 yaşındaki kızı ile Mısırlı bir Müslüman olan Nayel Nassar için önce imam nikahı kıyıldı. Çift, bir gün sonra da Gates'in gösterişli malikanesinde kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla düzenlenen düğün töreniyle evlendi.

Törenden Bir Gün Önce İmam Nikahı Kıydılar

Törenden Bir Gün Önce İmam Nikahı Kıydılar

Teknoloji şirketi Microsoft’un sahibi Amerikalı milyarder Bill Gates ve Melinda Gates’in kızı 1996 doğumlu kızı Jennifer bir süredir beraber olduğu 30 yaşındaki jokey sevgilisi Nayel Nassar’ın Müslüman olması üzerine Müslümanlık geleneklerine uyması için imam nikahı kıydılar.

New York’un North Salem bölgesinde yer alan Gates’in ailesinin çiftlik evinde kıyılan imam nikahının ardından ertesi gün 300 kişinin katıldığı tören ile New York’un Westchester bölgesindeki evlerinde resmi nikah töreni ile evlendiler. Çiftin Cumartesi günü evlerinde gerçekleştirdikleri nikah törenininde ünlü şarkıcı Elton John’un “Can you reel the love tonight” şarkısında Bill Gates ve kızı Jennifer’ın dans etti. Eşi gibi bir binici ve şampiyonluklara sahip olan Jennifer Katherina Gates bu özel gün için gelinliğini Vera Wang marka.

Jennifer Gates Kimdir?

Jennifer Gates Kimdir?

Jennifer Katharine Gates, dünyanın açık ve kapalı en zengin insanı ve dünyanın en büyük kişisel bilgisayar yazılımı şirketi “Microsoft Corporation”ın kurucu ortağı Bill Gates'in ilk kızıdır. Jennifer insan biyolojisi alanında uzmanlaştı ve aynı zamanda tutkulu bir binici.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın