Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltına Göre Yemeği mi Tercih Ediyorsun Yoksa Seksi mi?

etiket Bilinçaltına Göre Yemeği mi Tercih Ediyorsun Yoksa Seksi mi?

İnsanların vazgeçilmezlerinden ikisi yemek ve seks bu testimizde karşı karşıya. Bakalım senin bilinçaltında yatan gerçekler senin yemeği mi yoksa seksi mi tercih ettiğini gösterecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hemen hangi cinse karşı ilgi duyduğunla başlayalım.

2. Sevgilinle sinemaya gideceksin diyelim. Hangi tarz filmi tercih edersin?

3. Bir çekilişte aşağıdaki üç şehirden birine bedava uçak bileti kazandın. Hangisine giderdin?

4. Hangi mevsimi daha çok seviyorsun?

5. Şimdi de seni biraz şaşırtalım. Aşağıdaki nesnelerden birini seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çoraplarım...

6. Çoraplarım...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aklın fikrin sekste!

Aklın fikrin sekste!

Yapıyor musun yapmıyor musun bilmiyoruz ama senin aklın fikrin kesinlikle sekste. Seni 3 gün aç bıraksalar sonra da ya seks ya yemek ikisinden birini seç deseler sen seks yapmayı tercih edersin. Evet yemek senin hayatta kalmanı sağlıyor bunun farkındasın fakat seks senin için hayatın anlamı.

Aklın fikrin yemekte!

Aklın fikrin yemekte!

Yemek yemek senin için vazgeçilmez bir şey. Tamam seks kesinlikle eğlenceli bir aktivite ancak zaman zaman yorucu ve sıkıcı olabileceği gerçeğinin her daim farkındasın. Ama yemek yemek senin için kesinlikle öyle değil. İyi bir yemek senin için büyük usta Bernini'nin ellerinde hayat bulmuş bir heykel adeta. Hayatta yemek yemekten başka hiçbir şeyden onun kadar keyif almadığını söyleyebiliriz. Daha ne diyelim. Afiyet olsun.

İkisi de eşit!

İkisi de eşit!

Senin için yemek yemek de seks yapmak da eşit derecede önemli ve eşit derecede keyifli şeyler. Sana seks mi yemek mi deseler kararsız kalır en az yarım saat düşünür sonra da yazı tura atar ona göre karar verirsin. Hayattan zevk almasını iyi bile birisin. Yemek yemenin de seks yapmanın da ayrı ayrı güzellikleri olduğunun farkındasın ve buna göre davranıyorsun. O yüzden ikisi arasında herhangi bir önceliğin yok.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1379
672
472
270
147
114
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın