Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltın Hangi Kedi Gibi Çalışıyor?

etiket Bilinçaltın Hangi Kedi Gibi Çalışıyor?

Hepimizin içinde keşfedilmeyi bekleyen bir yan vardır. Bakalım senin bu tarafın hangi kedi cinsine benziyor?

Hazırsan seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Görsele baktığında dikkatini çeken ilk hayvan hangisi oldu?

1. Haydi başlayalım. Görsele baktığında dikkatini çeken ilk hayvan hangisi oldu?

2. Hangi tweeti daha komik/eğlenceli buldun?

3. En çok ihtiyaç duyduğun duyguyu da söyle bakalım!

4. Birisiyle tanıştığında ilk olarak onun bu özelliklerinden hangisine dikkat edersin?

5. Şu anki ruh halini anlatan kedi görselini seç bakalım. 🐈

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence kedilerle ilgili söylenen sözlerden hangisi daha doğru? 😏

7. 'Dostluk' kavramını bu kelimelerden hangisiyle tanımlardın?

8. Son soruya geldik! Bir kedi sahiplendiğini varsayalım. Ona ne isim verirdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Scottish Fold!

Scottish Fold!

Sen tam anlamıyla çılgın bir insansın! Deli dolu, sevecen ve eğlenceli bir karakterin var. Bitip tükenmez enerjinle etrafındaki herkesi eğlendirirken sen de eğleniyorsun. Ufak tefek şeylere takılıp, hayatı kendine zindan etmiyor anı yaşamaya çalışıyorsun. Evet enerjik ve hareketlisin ama yeri geldiğinde tembellik yapmayı da en iyi sen biliyorsun. Açıkçası sende biraz manyaklık da var bu yüzden senin bilinçaltın Scottish Fold gibi çalışıyor!

Tekir!

Tekir!

Sen tam anlamıyla realist ve kalender birisin! Hayatın gerçekleriyle yüzleşmekten kaçmıyor aksine her hareketinde ayakların yere sağlam bassın istiyorsun. Önüne bazı şeyler altın tepside de sunulsa asla şımarmıyor özünü kaybetmiyorsun. Elbette bazı huysuzlukların da yok değil ama amaç edindiği her şeyi tırnaklarınla kazıya kazıya elde etmeye çalışan biri olarak ara sıra bir şeylerden şikayet etmek en büyük hakkın. Özetle sen bu hayatın siyahını da beyazını da bilen biri olarak bilinçaltın Tekir gibi çalışıyor!

Birman!

Birman!

Senin resmen ruhun şefkatten ve sevgiden oluşuyor! Ailen, dostların ve arkadaşların senin en kıymetlilerin ve onlar için yapamayacağın hiçbir şey yok. Yeri geldiğinde kendini bile yok sayıp, herkesin yardımına koşan dünyayı sevginin kurtaracağına inanan nadir insanlardansın. Tüm bu özelliklerinle senin bilinçaltın birman gibi çalışıyor!

Van Kedisi!

Van Kedisi!

Sen özgürlüğüne son derece düşkün birisin. Bağımsızlık ruhunda var ve bu yüzden hiçbir kalıba, kurala sığmıyorsun. Gerçekleri göz ardı etmiyor ama hayal kurup, peşinden koşmaktan da çekinmiyorsun. Senin için hayatta belli başlı doğrular ve bunlar tabiri caizse senin her şeyin. Bu kurallara uymayan kişi kim olursa olsun asla eyvallah etmiyorsun. Tüm bunların ışığında senin bilinçaltın Van Kedisi gibi çalışıyor!

Grumphy!

Grumphy!

Senin için ‘olumsuzluk’ adeta bir varoluş sebebi! Kolay kolay asla mutlu olmuyor sürekli bir şeylerden şikayet ediyorsun. Dünyanın zor ve kötü bir yer olduğunun farkındasın ve bu yüzden gerek insanlar gerekse etrafındaki tüm canlılara kendini kapatmış adeta duyarsızlaşmışsın. Resmen hayat motton: Hayır. Özünde sevgi dolu ve eğlenceli birisin ama dediğimiz gibi bu yönlerini bastırıp, negatifliği hayat felsefesi haline getirmişsin. Bu yüzden tüm bu özelliklerinle senin bilinçaltın grumphy gibi çalışıyor!

Siyam!

Siyam!

Sen kesinlikle dış görünüşüne dikkat eden, özenli ve titiz birisin. Kendine has bir duruşun bir tavrın var ve açıkçası bu sana oldukça büyük bir karizma katıyor. Aynı zamanda doğuştan lider özellikleri taşıyan etkili bir insansın. Soğuk, mesafeli ve açıkçası biraz da bencil birisin. Vakit geçirdiğin daha doğrusu önemsediğin insan sayısı bir elin parmağını geçmez çünkü senin özenini kazanabilmek çaba gerektiren bir şey. Tüm bu özelliklerinle senin bilinçaltın siyam gibi çalışıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
405
222
142
48
26
24
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melike doğan

Scottish Fold!

Orhan Ulusoy

Scottish Fold!

oneydiyorcu

ilk bastaki soruda horoz denilen şeyin şahin olduğunu biri editöre söylesin

Zeynep Özaslan

şahin de var , ama horoz da dikkatli bakarsan