Görüş Bildir
Haberler
Bilimsel Olarak Olağanüstü Derecede Güçlü Olan Duyun Hangisi?

etiket Bilimsel Olarak Olağanüstü Derecede Güçlü Olan Duyun Hangisi?

Easterling
01.08.2021 - 19:30

Herkesin bir duyusu diğerlerinden daha güçlüdür. Sende hangi duyunun daha güçlü olduğunu öğrenmek ister misin? 

Haydi o zaman teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Bir de yaşını öğrenelim mi?

3. Peki söyle bakalım, bir odaya girdiğinde bunlardan hangisi önce dikkatini çeker?

4. Tamamen yalnızken kendini garip hissedip bunlardan birini yaşadığın oluyor mu?

5. Daha önce gördüğün garip ve sana önemli gelen bir rüyan vardır elbette. Bunlardan biri var mıydı rüyanda?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni tanıştığın bir insandan negatif bir enerji aldığın, uzak durman gerektiğini anladığın mutlaka olmuştur. Genelde sana bunu düşündüren bunlardan hangisi olur?

7. Son olarak diyelim ki metafizikle bağlantılı ürünler satan bir mağazaya girdin. Bunlardan hangisi senin dikkatini çeker?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dokunma!

Dokunma en güçlü duyun! Yalnız olduğunda sana dokunan bir şeyler hissediyorsun bazen. Bedeninde hareket eden fiziksel enerji dalgalarını hissediyorsun ve diğer insanlar sana dokunduğunda sezgisel mesajlar alabiliyorsun. Bir kişi koluna dokunduğunda enerjisinin fiziksel yönlerini hissedebiliyor ve o enerji sana bilmen gereken her şeyi anlatıyor. Bu, belirli türde enerjiye sahip insanların yanında tehlikeli olabilir, bu nedenle başkalarının yanında nasıl hissettiğinin farkında olduğundan emin ol. Güçlerin, bedenini fiziksel olarak etkileyerek iletişim kurabilir veya dikkatini çekmeye çalışabilir. Sabrını koru ve güçlerinin ne söylemeye çalıştığını çözmeye çalış.

Hissetme!

Hissetmek senin en güçlü duyun! Başkalarındaki duygusal durumları hissedebiliyor ve bir kişiyi sadece enerjisinden çözebiliyorsun. Bu duyu diğerlerinden daha az spesifik olabilir, ancak hiç kimse bir kişinin gerçek özünü senden daha net anlayamaz. Güçlerin, aniden ortaya çıkan belirli duygularla bağlantılı duygular veya anılar aracılığıyla seninle konuşabilir. Başkalarının kötü enerjisini emmemek için yanında koruyucu eşyalar bulundurmak isteyebilirsin. Her zaman bir kişinin gerçek doğası hakkındaki sezgine güven. Enerji yalan söylemez.

Görme!

Görme en güçlü duyun! Gözlerinle veya üçüncü gözünle farklı türde varlıklar (gölge insanlar, periler, uzaylılar, kara ruhlar, iblisler, melekler vb.) görebilirsin. Bunların sadece senin hayal gücün olduğunu düşünebilirsin ama sakın aldanma. Olayları tam olarak oldukları gibi görüyor da olabilirsin. Ayrıca, kehanet rüyalarına ve hatta geleceğe veya geçmişe dair kısa görüşlere de sahip olabilirsin.

Duyma!

Duyma en güçlü duyun! Sana ait olmayan düşünceleri veya başka varlıkların seslerini hem kafanın içinde hem de kulağınla duyabiliyorsun. Genellikle düşüncelerimizin yalnızca bizden geldiğini düşünürüz, ancak senin için durum her zaman böyle değil. Düşüncenin kaynağını izleyemiyorsan, başka bir şeyden olabilir. Güçlerin ayrıca sana müzik sözleri, kulak çınlaması yoluyla mesajlar gönderebilir veya etrafta kimse yokken birinin adını seslendiğini duyabilirsin. Mesajları deşifre edebilirsen, daha yüksek seviyedeki varlıklardan doğrudan rehberlik alabilirsin.

Sezgi!

Sezgi senin en güçlü duyun! Nasıl bildiğini bile bilmediğin bir şeyi sezgilerinle çözebiliyorsun ve çoğu zaman sezgilerin seni yanıltmıyor. Bu nedenle genelde bilmediğin bir durumla karşılaştığın zaman sezgilerine güvenmeyi tercih ediyorsun. Senin sıram dışı bu gücün başkalarının da dikkatini çekmiş durumda. Sezgilerini belli etmesen daha iyi olacak sanki.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
293
117
81
59
36
28
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?