Görüş Bildir
Haberler
Bilic: "Turu Geçmek İçin Şansımız Yüksek"

Bilic: "Turu Geçmek İçin Şansımız Yüksek"

Enver K.
18.03.2015 - 16:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Club Brugge maçı öncesinde basının karşısına geçti.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Club Brugge'ü 2-1'in rövanşında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek Beşiktaş'ta, teknik direktör Slaven Bilic ile Veli Kavlak basın toplantısı düzenledi.

Slaven Bilic

Bütün bir sezonu oynarsanız, 2-3 maçlık bir periyoda girersiniz ve her şey o sırada belli olur. Ligde ve Avrupa'da yolumuza devam ediyoruz. Ligde Bursaspor dahil 3-4 takımın şampiyonluk iddiası var. Yüzyılın maçı olmasa da çok önemli bir maç oynayacağız. Kritik bir haftadayız. Bu seviyede oynamak bizi gurulandırıyor.

Buraya bizi getiren performansımız sayesinde çok güçlü bir inancımız var.

Brugge'e büyük bir saygımız var. Belçika Ligi'nin lideri. Anderlecht'in Galatasaray karşısındaki mücadelesi de ortada. İlk 60 dakika üstün bizdik ancak son bölümde kontrol onlardaydı. Yarın zor bir maç oynayacağız.

Kesinlikle çok büyük bir şansımız var. Çok iyi bir takımız.Tolga geri döndü. Atiba bugün antrenmana çıkacak. Serdar ve Sosa hakkında kararı yarın vereceğiz.

Bugünün futbolunda sistemler öldü. Sistemi sadece başlama vuruşunda görüyoruz. Neredeyse 3 ay boyunca tek forvetimiz Demba Ba'ydı. Artık Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek döndü. Çift forvet oynamak bizi olumlu etkiledi. Ama asıl önemli olan takım halinde hareket etmek.

Brugge kolay ve üretken bir futbol oynuyor. Pek risk almıyorlar. İlk maçta 1-1'den sonra oyunun bütün üstünlüğünü aldılar. Onları tebrik etmek gerekiyor. Yarın oyuna böyle başlamayacaklarını düşünüyorum.

Yarın taraftarlarımıza çok büyük görev düşüyor. Bu maçın senaryosu Liverpool'dan farklı olabilir. Yarın erken bir gol bulmak bizim çok istediğimiz bir şey ama kolay olmayacak. Taraftarın sabırlı olması gerekiyor.

Veli Kavlak 

Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. 

70 bin taraftar bizi destekleyecek. Sabırlı oynayıp en iyisini yapmaya çalışacağız. Olimpiyat Stadı'nın dolu olması bizim için büyük bir avantaj.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-a...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0