Görüş Bildir
Haberler
Bilic: "Türkiye'de Benim İçin Tek Kulüp Beşiktaş'tır"

Bilic: "Türkiye'de Benim İçin Tek Kulüp Beşiktaş'tır"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe'den kendisine teklif geldiği iddiasıyla ilgili 'Türkiye'de benim için tek bir kulüp var ve o da Beşiktaş'tır' şeklinde konuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe takımı ise Bilic iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic, Türkiye'de tercih edebileceği tek kulübün Beşiktaş olduğunu söyledi.

Takımının lider Leicester City ile pazar günü deplasmanda yapacağı karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyen Hırvat teknik adam, gelecek sezon için Fenerbahçe'den teklif aldığı iddialarına ilişkin yöneltilen soruya, 'Türkiye'de birçok arkadaşım var ama burada mutluyum. Türkiye'de benim için tek bir kulüp var ve o da Beşiktaş'tır' cevabını verdi.

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Bilic yönetimindeki West Ham United, ligde 32 maçta topladığı 52 puanla 6. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe kulübünden açıklama

Fenerbahçe kulübünden açıklama

Fenerbahçe kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapılan açıklama şu şekilde;

'Bugünkü Fotomaç Gazetesi’nde “Bilic’e Teklif”  ve  Sabah Gazetesi’nde “Bize Gel Bilic” başlığıyla yer alan, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın Slaven Bilic’e teklif götürdüğüne dair haberler tümüyle yalandır.

Başkanımızın haberlerde yer aldığı gibi bir görüşmesi olmamıştır.

Yalan haberlerle okuyucularını aldatan bu tarz gazetecilik anlayışını kınıyor, bu tür haberlere itibar edilmemesini  kamuoyuna duyururuz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın