Görüş Bildir
Haberler
Bilic: "Liverpool Karşısında Ciddi Bir Şansımız Var"

Bilic: "Liverpool Karşısında Ciddi Bir Şansımız Var"

Enver K.
25.02.2015 - 16:34

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic ile Pedro Franco, yarın oynanacak Liverpool maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Franco, maçın öneminden bahsederken Bilic ise, 'Liverpool gibi bir takımı elemek için oyunun bütün alanında sağlam oynamamız gerekiyor. Bunu yapabileceğimizi gösterdik' dedi.

İşte açıklamalar...

Eskişehirspor maçına kötü kadro çıkarması, Liverpool'u önemsemesi konusunda sorulan soruya yönelik Bilic'in açıklamaları...

'EN İYİ KADROYU ÇIKARDIK'

Bununla ilgili yorum yapmak bile beni rahatsız ediyor. Konuşulanlarla ilgili bilgim var. Kulübün önceliğinin Süper Lig olduğunu söyledim. Avrupa Ligi sadece benim için değil Beşiktaş Kulübü de için önemli. Buraya kadar geldiğimizde hepimiz gurur duyduk. Oyuncu grubuma 'Süper Lig bizim ekmeğimiz. UEFA Avrupa Ligi ise yemek sonrası bir tatlımız, bonusumuz' demişimdir. Eskişehirspor deplasmanına yorgun olarak gittik. Bir derbi şeklinde geçen Bursaspor ve yorucu bir seyahate çıktığımız Liverpool maçı sonrası Eskişehir'de oynadık. Eskişehir'de antrenör grubumuzla oturduk, konuştuk ve kazanmaya yakın en iyi kadroyu çıkardık. Gökhan Töre ile ilgili riks vardı, iğne tedavisiyle 45 dakika oynattık. Atiba'nın sorunu vardı. Demba Ba'nın sakatlığı vardı. Bu yazılanlar, çizilenler bana ve Beşiktaş'a karşı adil değil.

İŞTE LIVERPOOL PLANI

Sabırlı olmak zorundayız. Gole ihtiyacımız var ama takım savunmasında da iyi olmalıyız. Liverpool bizi zorladığında ve geriye yaslanmak zorunda kaldığımızda birinci bölgede ortaya koyduğumuz baskı çok iyiydi. Pozisyonlar yakaladık ama daha fazla cesaret göstermeliydik. Bunu yapamadık. Bu kez de aynı senaryo geçerli. Top rakipteyken bütün halinde durmalıyız, top bizdeyken Liverpool'un bıraktığı alanları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Liverpool gibi bir takımı elemek için oyunun bütün alanında sağlam oynamamız gerekiyor. Bunu yapabileceğimizi gösterdik. 1-0'a rağmen turu geçebiliriz. Bu şansımız var.

GÖKHAN VE DEMBA BA'NIN SON DURUMU

Demba Ba ve Gökhan Töre çok cesur oyuncular. Oynamak istiyorlar. Eskişehir'de de oynamak istediler. Umarım ikisi de oynayabilir. Demba Ba, Eskişehir'de ısınırken kendisini iyi hissetmedi. İyi bir tedavi süreci geçiriyor. Gökhan dün fitness da çalıştı, iyi bir gücü var. Hala bir belirsizlik var. Sevindirici nokta durumu kötüye gitmedi. Liverpool önemli maç ama oynacağımız son maç değil. Bu iki oyuncu da önemli ama doktor izin vermeden, yeşil ışık yakmadan oynatma kararı almayacağız. Onlar olmadan turu geçme şansımız az.

FRANCO'NUN AÇIKLAMASI

'Çok büyük bir maça çıkıyoruz. Karşımızda ciddi ve çok büyük bir rakip var. Turu geçmek için her şeyi yapacağız. Bu maç gerçekten çok büyük. Hem taraftarlar için hem kulüp için özel bir maç. Elimizden gelen her şeyi yapınca umarım turu geçen biz olacağız.'

'Beşiktaş kadrosu sadece 11 oyuncudan oluşmuyor. Kadrodaki herkes yarışmacı ortama hazır ve kapasiteler yüksek. Slaven Bilic, kime görev verirse, herkes en iyisini yapacaktır.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/iste-bilicin-liv...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0