Görüş Bildir
Haberler
Bilic: 'Beşiktaş'ta Kalmam Pek Mümkün Görünmüyor'

Bilic: 'Beşiktaş'ta Kalmam Pek Mümkün Görünmüyor'

Enver K.
18.05.2015 - 22:18 Son Güncelleme: 19.05.2015 - 09:38

Torku Konyaspor'a 1-0 mağlup olan ve şampiyonluktan kopan Beşiktaş'a teknik direktör Slaven Bilic maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Bilic'in sözleri

Lig TV'ye konuşan Hırvat teknik adam, 'Gayet iyi bir sezon geçirdik son 10 güne kadar. Son 10 günde iyi performans sergileyemedik. Bu maçlarda kaybettiğimiz puanlar canımızı yaktı. Bu maçta da yakaladığımız fırsatları gole çeviremedik.' dedi.

'HİÇBİR KULÜPLE GÖRÜŞMEDİM'

Bilic, West Ham United ile anlaşıp anlaşmadığı yönündeki soruya ise şöyle yanıt verdi: 'Bu soru bana bir hafta önce sorulduğunda da, 6 ay önce sorulduğunda da aynı cevabı verdim, yine aynısını söyleyeceğim. Başka hiçbir kulüple görüşme yapmadım ve dolayısıyla bunlar asılsız dedikodular.'

'BÜTÜN NİYETİM BURADA KALMAKTI AMA...'

Bilic, siyah-beyazlı takımdaki geleceğini değerlendirirken ise, 'Bütün niyetim burada kalmaktı ancak doğrusunu söylemek gerekirse bunun şu an için mümkün olmadığını düşnüüyorum. Yönetimle oturup konuşacağız ama benim başka takımlarla görüştüğüm dedikoduları kesinmlikle yalan. Beşiktaş'ta kalmak benim elimde değil. Son bir haftada alınan sonuçların sorumluluğunu üzerime alıyorum. Futbolda işlerin nasıl yürüdüğünü, özellikle Türkiye'de nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyorum. Dolayısıyla önümüzdeki yıl bana bir şans verileceğini düşünmüyorum. Konuyla ilgili yönetimle görüşeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Goal

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0