Görüş Bildir
Haberler
Bilic: "Başarılar Beşiktaş"

Bilic: "Başarılar Beşiktaş"

Enver K.
27.09.2015 - 14:07

Hırvat teknik adam, “Türkiye'deki 8 derbinin hepsinde çok iyi oynadık. Bazılarını, kazanmayı hak etmiştik. Ancak hakem kararları ve şanssızlık, galibiyetimizi engelledi. Umarım bu kez 3 puan, Beşiktaş'ın olacak” dedi .

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ada’da Manchester City, Arsenal ve Liverpool gibi devleri, hem de deplasmanda deviren Bilic, Beşiktaş’ta ise iki sezon boyunda hiç derbi kazanamamıştı. 

Fenerbahçe maçı öncesi Siyah-Beyazlılar’a başarılar dileyen Hırvat hoca, “İngiltere’de büyük takımları yendikten sonra, hemen akıllara Türkiye’de derbi maçlarını kazanamamız geldi. Beşiktaş’ın başında 8 derbi maçına çıktım ve hepsinde de takım olarak çok iyi bir performans sergiledik. Hatta bunlardan bazılarını kazanmayı sonuna kadar hak ettik. Kırmızı kartlar, sakatlıklar ve maç içerisinde yaşadığımız şanssızlıklar, bizim galip taraf olmamızı engelledi. Kariyerimde benzer durumlarla daha önce de karşılaşmıştım. İngiltere’de iyi oynamamızın yanı sıra şans da bizimleydi. Yani galibiyet için şans da gerek” diye konuştu.  

‘Her zaman kalbimde’

“İngiltere’de teknik adamlık kariyerimi sürdürmem, Beşiktaş’a uzak kaldığım anlamına asla gelmez” diyerek sözlerine devam eden Bilic, “Benim için her an, her dakika Beşiktaş var. Kulüp çalışanlarıyla ve oyuncularla iletişimi koparmadım. Bir çoğuyla telefonda konuşma imkanı buluyorum. Fırsat buldukça maçları da takip etmeye çalışıyorum. Beşiktaş, her zaman benim kalbimde olacak. Onlara, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Umarım sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracaklar” yorumunu yaptı.   

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın