Görüş Bildir
Haberler
Bez Bebek'in Starı Okul Yolunda Dizisine Dahil Oldu!

Bez Bebek'in Starı Okul Yolunda Dizisine Dahil Oldu!

ATV, 2022 yılının gelmesiyle yeni projelerini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Okul Yolunda isimli projeye dair yeni gelişmeler ara ara gündeme geliyor. Okul Yolunda dizisi kadına şiddet ve çocuk gelin olaylarını konu alacak senaryosu ile beklentileri yükseltti. Yunus Emre Yıldırımer, Fatih Al, Hande Kaptan ve Nihan Büyükağaç gibi başarılı isimlerin yeni dizinin kadrosunda olduğu duyurulmuştu. Yaşanan son gelişmeler ile kadroda yer alacak yeni isim belli oldu.

Kaynak: https://www.tv100.com/yunus-emre-yild...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Koliba Film'in yapacağı Okul Yolunda dizisinin konusu insanların ilgisini çekti. Son olarak romantik komedi olan Kazara Aşk dizisine yapımcılık yapan Koliba Film, bu sefer bir dram dizisiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Senaryosu Filiz Alpgezmen tarafından yazılacak dizinin yönetmenliğini ise Sadullah Celen üstlenecek.

Okul Yolunda Dizisine Bez Bebek'in Yağmur'u Dahil Oldu.

Okul Yolunda Dizisine Bez Bebek'in Yağmur'u Dahil Oldu.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Okul Yolunda adlı yeni yapımın kadrosuna en son dahil olan isim Asena Keskinci oldu. Kariyerine çocuk oyuncu olarak başlayan Asena Keskinci adını en çok Bez Bebek dizisiyle duyurmuştu. Genç oyuncu Keskinci, Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterine can vermişti.

Asena Keskinci, Okul Yolunda dizisinde Gülendam rolüne hayat vermeye hazırlanıyor.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın