Görüş Bildir
Haberler
Beyoncé'nin Lemonade'ine 4 Emmy Adaylığı!

Beyoncé'nin Lemonade'ine 4 Emmy Adaylığı!

Bildiğimiz üzere Beyoncé geçtiğimiz aylarda Lemonade adlı albümünü HBO'da seyircilere sunmuştu. Bu albüm müzik endüstrisinde devrim niteliğinde bir albüm olarak nitelendirildi. Beyoncé'nin ideolojisini anlatmaya devam ettiği albümde her ne kadar aldatılma konusu üzerinde duruluyor gibi görünse de, siyahi insanlara karşı uzun yıllardır süregelen haksızlıklara, kadının gücü ve bağımsızlığına dikkat çekiliyor.

23 Nisan 2016 tarihinde, piyasanın deyişiyle Beyoncé stiliyle, yani habersiz, duyurulmadan çıkan albüm aynı gün Tidal'a, iki gün sonra ise Amazon ve iTunes'a yüklendi ve ilk haftasında 485.000 kopya satarak büyük bir başarı elde etti.

Albüm çıkmadan önce Youtube'a yüklenen Formation videosu adeta yıkıp geçmişti. Albümün çıkışından birkaç ay sonra yüklenen, Serena Williams eşliğindeki Sorry videosu büyük dikkat çekti. Dikkatleri  üzerine toplayan diğer şarkılar ise The Weeknd ile olan 6 Inch ve Kendrick Lamar ile olan Freedom düetleri.

Amerikan televizyon yapımlarına verilen ödül olan Emmy Ödülleri film sektöründeki Akademi ve müzik sektöründeki Grammy Ödülleri'ne denk olan, yani oldukça prestijli bir ödül törenidir. Bu yılki töreni 18 Eylül'de yapılacak olan böylesi prestijli bir ödül töreninde her açıdan (siyasi, müzikal, görsel...) büyük bir etki bırakan Lemonade'i görmemek şaşırtıcı olurdu.

Şu anda The Formation World Tour adlı turnesini sürdürmekte olan Beyoncé'ye adaylıkları için şans diliyor, saygılarımızı iletiyoruz. 😊😊

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın