Görüş Bildir
Haberler
Beyler Buraya! Daha İyi Öpüşmenize Yardımcı Olurken Sizi Bir Aşk İnsanına Dönüştürecek Öneriler

Beyler Buraya! Daha İyi Öpüşmenize Yardımcı Olurken Sizi Bir Aşk İnsanına Dönüştürecek Öneriler

Öpüşmek, çoğu kez kimyaların uyuşması olarak tanımlanır. Sanki daha fazlasına gerek yokmuş gibi davransak da başarı biriyle öpüşmek değil, onu öpme şekliyle etkilemek. Cinsellik koçu Xanet Pailet kadınların öpüşme konusunda en çok istediği ve şikayetçi olduğu noktalardan yaptığı derleme ile erkeklere daha iyi öpüşmenin yollarını aktarıyor. Elbette öpüşme kişiye göre değişen bir konu, ancak bu genel kurallar aklınızda olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hemen dilinizi kullanmayın.

Kadınların anlatmaktan dilinde tüy bitti, yine de erkekler öpüşmede dil kullanımını anlayamadılar. Eğer öpüşmeyi bir çeşit seks provası olarak düşünüyorsanız (ki çoğu insan böyle düşünüyor), dilinizi hemen partnerinizin boğazına sokmaya çalışmak yerine biraz 'ön sevişme' vakti ayırın.

2. Göz temasını atlamayın.

Öpüşme öncesi göz teması, küçük dokunuşlar kadınları çok daha istekli hale getiriyor. Öyle ani saldırmaların filmler dışında pek işe yaradığı görülmemiştir.

3. Ani öpücükleri sonraya saklayın.

Kadınların aniden öpülmekten hoşlanmadıklarını da söyleyemeyiz. Ancak hemen hepsi sevgililerinden veya eşlerinden bu hareketi bekliyor, ilk öpücük için ani davranmak ters tepebileceği gibi oldukça da tuhaf.

4. Küçük ısırıklar, emme önemli.

Alt dudağının hafifçe ısırılıp emilmesinden holanmayan kadın yok gibi. Ancak çok nazik ve arada bir olmalı. Seviliyor diye gözünü oymaya gerek yok.

5. Tutku seviyesini değiştirin.

Öpüşmek de müzik gibi, hep aynı tempoda olursa sıkıcı olur. Biraz yavaşlayın, sonra tutkuyu artırın ve yeniden yavaşlayın. Karşınızdakini etkilemenin en iyi yolu bu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne yediğinize dikkat edin.

Ne zaman öpüşeceğiniz belli olmaz. Daima hazırlıklı olmakta fayda var. Özellikle sigara içtikten sonra öpüşmek karşı tarafta hiç hoş hisler bırakmayacaktır. Dişlerinizi düzenli fırçalamayı ve yanınızda mentollü şeker taşımayı ihmal etmeyin.

7. Karşnızdakinin tüm yüzünü tek seferde öpmeye çalışmayın.

Öpüşürken tek odak noktası dudaklar olmalı. O anın heyecanına kapılıp abartmalar yaşanan özel anı komikleştiriyor.

8. Biraz yakınlaşın.

Öpüşmek sonuçta bir samimiyet belirtisi. Sopa gibi durmak yerine biraz yakınlaşmalısınız ve beden diliniz samimiyeti vurgulamalı. Ancak abartmayın tabii ki.

9. İlk öpüşmeyi abartmayın.

İlk öpüşmeyse dil devrede olmamalı, elleriniz biraz rahat durmalı ve karşınızdakini yatağa atmak ister gibi hareketler sergilememelisiniz. Bu karşı tarafı soğutacaktır.

10. Ellerinizi kullanın.

Elleri kalçalara götürmekten bahsetmiyoruz. Pek çok kadın öpüşme sırasında yüzüne, saçlarına, sırtına dokunulmasından hoşlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gözlerinizi açmayın.

İçgüdüsel olarak zaten öpüşürken gözler kapanır. Eğer kapatmıyorsanız ve bu fark edilirse oldukça tuhaf bir durum.

12. Tükürük salgınızı kontrol edin.

Kimse kupkuru dudakları öpmek istemeyeceği gibi, aşırı tükürük salgılayan bir ağzı da öpmek istemez. Gerekirse ara verin ve yutkunun.

13. Küçük molalar verin.

Arada bir yavaşlamak, dudaklar birbirine yapışıkken bir süre duraklamak pek çok kadını eriten bir durum.

14. Arada uzaklaşıp kontrol edin.

Özellikle ilk öpüşmede karşı tarafın da bunu isteyip istemediğini görmek açısından bir süre geri çekilmek kötü bir fikir değil. Karşı taraf istiyorsa zaten yeniden yakınlaşacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
129
60
31
17
17
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?