Görüş Bildir
Haberler
Beyazıt Öztürk Barselona'ya mı Yerleşti?

Beyazıt Öztürk Barselona'ya mı Yerleşti?

ATKN
16.05.2016 - 13:25 Son Güncelleme: 16.05.2016 - 14:15

Bir süre önce 'terör' suçlamasıyla karşı karşıya kalan ve tepkilerin hedefi olan Beyazıt Öztürk'ün, Barselona'ya yerleştiği ve sadece çekimler için Türkiye'ye geldiği öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz Cuma günkü programı yayınlanmayan ve 9 şehit haberi nedeniyle programı iptal ettiği belirtilen Beyazıt Öztürk, iddiaya göre bir süredir morali bozuk olduğu için Türkiye'yi terk ederek Barselona'ya yerleşti.

Artık sadece çekimler için Türkiye'ye geldiği öne sürülen Beyazıt Öztürk'ün, bir süre dinlenip yeni sezonda programa devam edip etmeyeceğine de karar vereceği söyleniyor.

Açıklama yok

Açıklama yok

Sosyal medya ve çeşitli haber sitelerinde yer alan bu iddiayla ilgili Beyazıt Öztürk'ün resmi Instagram hesabından ya da Kanal D'den henüz bir açıklama yapılmadı.

Twitter'da TT listesinde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
109
25
14
10
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Evet Ben

Çocuklar ölmesin diyen öğretmeni alkışlattığı için adamı bu duruma soktular. Ama bakarsan o linç edenlerin hepsi şuanda bir zamanlar terörislerle şimdi de ço... Devamını Gör

conistr

Bari bu adama b.k atmayın!!!

uçi mamadi

Hiç sevmem, Malesef insanlarımız tek canlı yayında görüyor, Bu işin arka kısımlarıda var, Kendisini geliştiremeyen bilmem kaç yıldır hep aynı tarzda insanlar... Devamını Gör