Görüş Bildir

Öğretmen olduğunu söyleyen Ayşe Çelik'in geçen hafta telefona bağlanmasıyla Türkiye'nin gündemine oturan Beyaz Show'da bu hafta da protesto ve slogan krizi yaşandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Canlı olarak yayınlanan Beyaz Show esnasında bir grubun slogan atması üzerine programın sunucusu Beyazıt Öztürk yayını VTR girerek kesti.

Stüdyodan bir izleyicinin kamerasından protesto anları

Stüdyodaki bir seyircinin cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde protestoyu gerçekleştirenlerin Öğrenci Kolektifi üyeleri oldukları anlaşıldı. Açtıkları 'Ayşe Öğretmen benim' pankartıyla slogan atmayı sürdüren Öğrenci Kolektifi üyelerine stüdyo görevlileri hemen müdahalede bulundu. Protestocular stüdyodan çıkarılırken program da erken bitirildi.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Beyaz Show'a Diyarbakır'da yaşadığını ve öğretmen olduğunu belirten Ayşe Çelik isimli bir kişi telefonla bağlanarak 'Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? diye sormuştu. 

Ardından bazı medya organlarında programda terör örgütü propagandası yapıldığı şeklinde haberler yer almıştı. Programın sunucusu Beyazıt Öztürk ise daha sonra Kanal D habere konuk olarak programda yaşananlardan dolayı özür dilemişti.

Geçen hafta gerçekleşen o telefon görüşmesi:

Protestoyu gerçekleştiren Öğrenci Kolektifleri de şu açıklamayı yaptı;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jake

yeter artık! iğrenç siyasetinizi alın götünüze sokun! yıllardır çizgisini bozmadan, her kesimden insana aynı mesafede olan bir komedyeni, tertemiz bir insanı... Devamını Gör

little spy

hiç bir halta yaramayan, nerede boş iş varsa onunla uğraşan, içi boş muhalefetlikler yapan kolektiflerin yine kendilerini tatmin etmeye çalıştıkları saçma sa... Devamını Gör

little spy

yıllardır show yapmaktan bir zerre öteye geçemeyen bir topluluğu tanımladım sadece, estağfurullah rica ederim

Faruk Taner

Bu adam yıllardır ekranda siktirtmeyin Ayşenizi Fatmanızı yeter..