Görüş Bildir
Haberler
Beyaz Show'a Bağlanan Ayşe Çelik: 'Konuşmalarım Saptırıldı'

Beyaz Show'a Bağlanan Ayşe Çelik: 'Konuşmalarım Saptırıldı'

Onedio Medya
14.01.2016 - 11:16 Son Güncelleme: 14.01.2016 - 13:31

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show’a telefon ile bağlanan ve söyledikleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Ayşe Çelik, ifadesinde 'Terör örgütünün faaliyetlerini meşru göstermek gibi bir amacım yoktu. Konuşmalarımın saptırıldığını ve örgüt propagangadası yapmışım gibi bir hava oluşturulduğunu düşünüyorum. PKK’nın yapmış olduğu hiçbir eylemi kesinlikle tasvip etmiyorum. Söz konusu eylemler nedeniyle ben de mağdur oldum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, soruşturma dosyasında Dicle Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Öğretmenliği bölümü mezunu olduğunu anlatan Çelik, ifadesinde şunları söyledi: 

Terör örgütünün faaliyetlerini meşru göstermek gibi bir amacım yoktu. Terör propagandası yapma amacım da yoktu. Çalışıyor olmasam da mesleğim öğretmenlik. Konuşmalarım saptırıldığını ve örgüt propagangadası yapmışım gibi bir hava oluşturulduğunu düşünüyorum. Kendi istediğim ve irademle yaptığım bir konuşmaydı. PKK’nın yapmış olduğu hiçbir eylemi kesinlikle tasvip etmiyorum. Bunları televizyonda söyleyemedim. Söz konusu eylemler nedeniyle ben de mağdur oldum. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum.”

Soruşturma Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülecek

Diyarbakır’daki soruşturma “yetkisizlik” gerekçesiyle Bakırköy’e gönderildi. İki soruşturma birleştirilerek Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülecek. Soruşturma kapsamında Beyazıt Öztürk’ün de ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Ne olmuştu?

Ayşe Çelik adındaki kişi, Cuma akşamı yayınlanan Beyaz Show programına telefonla bağlanarak, şunları söylemişti:

'Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın.'

Ardından sosyal medyada gündem olmuştu.

Konuyla ilgili ise son olarak Kanal D'den bir açıklama yapılmış, açıklamada yayına bağlanan kişinin, yayından önce belirttiği sorular yerine yayında başka konuları dile getirdiği belirtilmişti.

Kanal D Ana Haber'e konuk olan Beyazıt Öztürköğretmen olduğunu söyleyerek Beyaz Show programına bağlanan Ayşe Çelik'in açıklamaları ve sonrasında yaşananlara ilişkin açıklama yapmıştı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlatmıştı.

Milliyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yasin Hoşgör

Kadının söylediği şeylere katılmayan var mı gerçekten de? Çocuklar ölsün mü yani? Anneler ağlasın mı? Bak bugün de kadınlar ve çocuklar öldü. Şimdi bu kadına... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Hadi sanada terorist, pkkli, hdpli diyenler gelmeden...

mert akran

nasıl kıvırmış soruşturma açılınca ahhahahaha

lazkizi53

Calisiyor olmasam da meslegim ogretmenlik :////