Görüş Bildir
Haberler
Gökhan Töre'den İyi Haber

Gökhan Töre'den İyi Haber

adem kara
21.04.2014 - 09:24 Son Güncelleme: 21.04.2014 - 18:45

Gökhan Töre'den İyi Haber

Bir eğlence mekanında sabaha karşı silahla yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, ameliyat edildi.

Bir eğlence mekanında sabaha karşı silahla yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, ameliyat edildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Töre'nin sağ omuz bölgesinden başarılı bir operasyon geçirdiği, ameliyatı futbol A takım doktoru Ertuğrul Karanlık'ın da takip ettiği bildirildi. Gökhan Töre'nin 23 Nisan Çarşamba günü hastaneden taburcu edileceği kaydedildi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gökhan Töreyi Vuran Kişinin Kimliği Belirlendi

Esentepe'deki bir gece kulübünde sabaha karşı sevgilisine kızıp havaya ateş açarak, Beşiktaşlı milli futbolcu Gökhan Töre ile yanında bulunan 5 kişiyi yaralayan zanlının kimliği belirlendi.

Polis ekipleri, gece kulübünün güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, saldırganın işadamı K.B olduğunu tespit etti. Asayiş Şubesi ekipleri, K.B.'nin şoförü ile yanında çalışan kişilerin ifadesine başvurdu. Olayın ardından kaçan işadamı K.B.'nin yakalanması için de ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Ali AKSOYER / İstanbul DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/gokhan-toreyi-v...

İşte Töre'nin Vurulduğu Anda Yanında Olan Fubolcular

Beşiktaşlı Futbolcu Gökhan Töre dün gece gittiği bir eğlence mekanında yaşanan silahlı saldırıda seken kurşunlarla yaralanıp hastaneye kaldırıldı.

Kulübün internet sitesindeki açıklamada ve yöneticilerin konu ile ilgili düzenledikleri basın toplantısında, Gökhan Töre’nin silahlı saldırıda yaralandığı doğrulandı ve futbolcunun saldırgan ile bir ilgisi olmadığı, kendisine seken bir kurşunun isabet ettiği açıklandı.

Türe’nin durumunun iyi olduğu ve ameliyata alınacağı söylendi.

Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet sitesinden konu hakkında yapılan açıklama şöyle:

“Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.

Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır.

Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır.

Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

Ahmet Kavalcı ve Önder Özen, dün gece eğlendiği mekanda omzundan yaralanan Gökhan Töre ve diğer yaralılar hakkında yaşananları anlattılar.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş A Takımı Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı şunları söyledi:

“Gökhan Töre dün gece sabaha karşı 04:30′ta spor camiasından arkadaşlarıyla bir olayla karşı karşıya kaldı. Bu olayın Gökhan ile hiçbir ilgisi yoktur. Tamamen tesadüfen orda olmasıyla alakalı.

Oyuncumuzun gittiği mekanda yan locada oturanlar kız arkadaşına kurşun sıkarken havaya ateş açması sonucu Gökhan Töre sağ omuzuından yararlandı. 1-2 saate kadar ameliyat olacak. Yarın sabah taburcu olacaktır. Fazlada söyleyecek bişey yok sağlık durumu iyi. Can ipekçi de yanındaydı, onunda omuzunda bir yaralanma var. Kulüp doktorunun gece kulübü ile bir ilgisi yok.”

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen ise olay ile ilgili şöyle konuştu:

“Sabaha karşı 5′i 12 dakika geçe Gökhan kendisi beni aradı. Belinde bir sıkıntı olduğunu söyledi daha sonra hangi hastaneye gidebilirm dedi. Ben de hangi semtte olduğunu sordum ve en yakın hastaneyi söyleyerek oraya hemen gitmesini söyledim.

Futbol şubemizin sorumlusu Ahmet Kvalcı’yı derhal aradım. Yanında başka kulüplerin oyuncuları vardı. Diğer oyuncuların da aynı olayla alakalı olarak bir takım sıkıntıları vardı. Önce bir sıyrık zannedildi. Fakat ömuzunun üst bölgesinde seken kurşunun içeri girdiği saptandı. Oyuncunun olayla herhangi bir alakası yoktur. Basketbol ve futbol camiasından bir çok kişinin olduğu bir mekanda eğleniyordu.

Mekanda Gökhan’ların yan locasındaki kişinin kendi kız arkadaşına yönelik saldırısındaki kurşunların sekmesi ile oyuncumuz yaralanmıştır. Durumu gayet iyi, Diğer yaralıların tamamında kurşunun sıyırdığı aldığımız ilk haberler arasında. Olayın içinde iyi tanıdığımız oyuncular da vardı. Emniyetten görevli arkadaşlar geldi ve ifadelerini aldılar. Olayla ilgili çeşitli haberler çıktı. Bizim anlattıklarımız dışında gelişen başka bir olay yok. Omzunda kurşun var diye çok paniğe kapıldık ancak Gökhan’ın durumu şu anda durumu gayet iyi. 1-2 saatlik bir operasyon geçirecek ve 1 gün hastanede kalacak. 1 Hafta içinde de idmanlara çıkmasını umuyorum. Ancak olayla ilgili yorumum, oyuncu izinli değilse o gece evinde olması gerekirdi.”

Takımın yöneticileri ve resmi internet sitesinde olayın Töre ile alakası olmadığı açıklamalarının aksine Hürriyet’te yer alan haberde görgü tanıklarının ifadesine göre hedefte Gökhan Töre varmış.

İfadelere göre barda eğlenirken bir kadının erkek arkadaşına “Şu kızıl kafalı adam beni kesiyor. Ben rahatsız oldum” demesi üzerine kadının erkek arkadaşı silahını çekerek ateş etmeye çalıştı.

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre’ye 3 kurşun sıkıldı. Biri sol omzunu sıyırdı, diğeri sağ omzuna arkadan saplandı. Diğer kurşun ise koştuğu için boşa gitti. TÖRE’NİN VURULDUĞU ANDA YANINDA OLAN FUTBOLCULAR

Eğlenmek için gittikleri mekanda silahlı saldırının ortasında kalan Gökhan Töre’nin yanında hangi futbolcuların olduğu ortaya çıktı.

Gökhan Töre’nin eğlence mekanına takım arkadaşları Almeida, Fernandes, Motta, Dany, Kerim Frei, Veli, medya sorumlusu Can İpekçi ve Fenerbahçe’li futbolcular Webo ve Emenike ile birlikte gittiği öğrenildi. (DHA, ZETE)

Kaynak: http://zete.com/gokhan-toreye-silahli...

Gökhan Töre olayının görgü tanığı konuştu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0