Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Taraftara Çağrı!

Beşiktaş'tan Taraftara Çağrı!

Fatih
17.04.2014 - 21:16

Beşiktaş'tan Taraftara Çağrı!

Beşiktaş'ın resmi sitesinden 'Büyük Beşiktaş Taraftarına Çağrı' başlığıyla yaptığı açıklama şöyle;

'1. Passolig ile ilgili uygulama kararı geçen yıl alınmıştır. Karar tam bir yıl sonra yürürlüğe girmiştir. Dolayısı ile Beşiktaş- Fenerbahçe maçına denk gelmesi bütünü ile tesadüf, fikstür azizliğidir.

2- Passolig uygulaması 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine” dair kanun çerçevesinde uyulması zorunlu bir karardır. Kulüplerin kısa ve orta vadede bu karara uyması yasa gereğidir.

3- Basında ve sosyal medyada zikredilen, taraftarımızın endişelerini giderecek çözümler ya da bu maç için gerçekleştirilebilecek seçenekler yönetimimiz tarafından tek tek değerlendirilmiştir. Ancak ne yazık ki hukuki mevzuat ve sözleşmeler nedeni ile passolig uygulamasına uyulmak zorunda kalınmıştır.

4- Beşiktaş tarihi bir dönemden geçiyor. Henüz stadımız yok. Yaşanan bütün maddi ve manevi engeller birer birer aşılarak, Olimpiyat Stadı’nda taraftarlarımızla büyük buluşma için hazırız.

5- Şerefi ile oynayan hakkı ile kazanan oyuncularımız bu tarihi maçta aylardır bekledikleri taraftarı ve desteği özledi.

6- Böylesi bir dönemde taraftarımıza Beşiktaş’ı ve sahaya çıkacak 11 Beşiktaş oyuncusunu yalnız bırakmama çağrısı yapıyoruz.

7- Gün Beşiktaş’a sahip çıkma, inadına şampiyonluk için engelleri aşma günüdür.

Gün kayıtsız şartsız “sadece Beşiktaş” denilecek gündür.

Pazar günü 80.000 Kartal ele güne kime sahip çıktığını çok iyi kanıtlayacaktır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK'

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın