Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Aaron Hunt Açıklaması!

Beşiktaş'tan Aaron Hunt Açıklaması!

Ulaş
29.03.2014 - 14:04

Beşiktaş'tan Aaron Hunt Açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Almanya'nın Werder Bremen takımının formasını giyen Aaron Hunt'un transfer edileceği iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

AA muhabirine konuşan Atalay, transfer komitesi olarak yeni sezonun planlaması doğrultusunda birçok futbolcuyu takip altına aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

'Yeni sezon öncesi kadromuzu güçlendirmek için elbette bazı çalışmalar yapıyoruz. Adı geçen Aaron Hunt da Beşiktaş Kulübü'nün bu doğrultuda izlediği isimler arasında yer alıyor. Fakat altını çizmekte fayda görüyorum, Hunt gibi izlediğimiz, hakkında bilgi edindiğimiz ve listemizde bulunan başka bazı futbolcular da var. Hunt ile şu an için herhangi bir anlaşma sağlamadık ya da oyuncuyu renklerimize bağlamak için somut bir girişim yapmadık.'

Orta alana transfer yaparken son derece dikkatli davranmaları gerektiğini de vurgulayan Atalay, 'Son derece titiz ilerlememiz gerekiyor. Elimizde orta sahada görev yapan Hutchinson, Jones, Veli, Oğuzhan gibi son derece kıymetli futbolcularımız var. Transfer yapacağız diye büyük bir yanlışın altına imza atma lüksümüz yok. Çünkü böyle bir hatanın telafisi olmaz. Beşiktaş Kulübü, hiçbir zaman transfer yapmış olmak için transfer yapmaz. Bize en iyi katkıyı verecek futbolcuyu, doğru zaman gelince tespit edip takımımıza kazandırırız' dedi.

'Yerli statüsünde oynayabilmesi avantaj gibi gözüküyor'

Hunt'un yerli statüsünde oynayabilecek olmasının bir avantaj gibi gözüktüğünü kaydeden Deniz Atalay, sözlerine şöyle devam etti:

'Eşinin Türk olması, yerli statüsünde forma giyebilmesi için önemli. Fakat her ne olursa olsun olası transfer halinde, Hunt için yine bir başvuru yapmak ve çıkacak kararı beklemek gerekir. Her başvuru sonunda, her isteyen Türk vatandaşı olamıyor. İmza aşamasına gelinirse tabii ki bu durum en ince ayrıntısına kadar araştırılır. Sonuç olarak başarılı bir isim ve yerli statüsünde kullanılabilirse, büyük avantaj teşkil eder.'

'Fernandes, yeni sezonda bizimle olmayacak'

Takımın sorunlu yıldızı Fernandes'in durumuyla alakalalı son gelişmeleri de paylaşan Asbaşkan Atalay, 'Fernandes, yeni sezonda bizimle olmayacak gibi gözüküyor' diyerek, Portekizli futbolcunun akıbetiyle ilgili ilk kez net konuştu.

Kardemir Karabükspor maçında alınan mağlubiyetin kendilerini şoka soktuğunu da sözlerine ekleyen siyah-beyazlı yönetici, 'Ne olduğumuzu anlamadık. Üzüntüden kimsenin ağzını bıçak açmadı, Karabük'ten dönüş yolculuğu bitmek bilmedi. Berabere kalmaya bile razıydık, sonuçta son dakikalara girilmişti ve gol uzatmada geldi. En çok zoruma giden şey de Eneramo golü attıktan sonra sahaya atlayan o iki malum kişi oldu. Gülelim mi, ağlayalım mı şaşırdım. Eneramo golü atıyor, kardeşi mi, bir başkası mı olduğu belli olmayan iki kişi ondan daha fazla sevinip, hareketler yapıyor' ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/spor/fut...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0