Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta İlk Yolcu Tomas Sivok!

Beşiktaş'ta İlk Yolcu Tomas Sivok!

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig ve Avrupa'da yüksekten uçan Beşiktaş'ta Tomas Sivok'la yollar ayrılma noktasına geldi.

Avrupa Ligi'nde yer aldığı C Grubu'nu lider tamamlayan Spor Toto Süper Lig'de ise fırtına gibi esen Beşiktaş'ta yönetim gelecek sezon yapacağı takviyeler için çalışmalara başladı.

Özellikle Slaven Bilic'in takımın başına gelmesinden sonra defans hattında gözle görülür bir değişim yaşanırken, Hırvat teknik adamın bu bölgeye gelecek sezon bir takviye istediği iddia edilmişti.

Ersan Gülüm-Pedro Franco ikilisinin başarılı performansından sonra Bilic'in alternatifleri durumuna gelen Tomas Sivok'un yaşadığı sakatlıklar tecrübeli futbolcuyla yolların ayrılmasına neden olmak üzere. 2008-09 yılında kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Tomas Sivok, Beşiktaş'ta kaptanlığa kadar yükselmeyi başarmıştı.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki Tomas Sivok'u bedava bırakmak istemeyen yönetimin gelen teklifleri kabul etmesi bekleniyor. Sivok için Süper Lig'den birçok kulüp sıraya girerken Çek futbolcunun ülkesine dönmek istediği iddia edildi. Yedi sezondur Siyah-beyazlı formayı başarılı bir şekilde terleten ve taraftarların 'Altın kafa' diye lakap taktığı Sivok için Çek Ligi takımlarından Sparta Prag'ın talip olduğu ve bu transferi ara transfer dönemi başlamadan sonlandıracağı belirtildi.

Tomas Sivok'un gitmesi durumunda defans hattında eksiklik yaşayacak olan Beşiktaş'ın bu boşluğu doldurmak için belirlediği isimlerin Bursaspor'un başarılı ismi Serdar Aziz ve bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Rhodolfo olacağı iddia edilirken Slaven Bilic'in Dinamo Zagreb forması giyen 20 yaşındaki Jozo Simunovic'i istediği belirtildi.

  • Alphan Doğualp / Eurosport
Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0