Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Gökhan Töre Şoku!

Beşiktaş'ta Gökhan Töre Şoku!

Fatih
27.02.2014 - 20:34

Beşiktaş'ta Gökhan Töre Şoku!

Sakatlığı henüz geçmeyen Gökhan Töre, Medical Park Antalyaspor maçı kadrosundan çıkarıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor 'u konuk edecek Beşiktaş , bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan idmanda siyah-beyazlı futbolcuların, kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

Açma ve germe hareketleri ve 5'e 2 çalışması yapan oyuncuların, daha sonra tam sahada taktik hazırlık gerçekleştirdiği kaydedildi. Yarım sahada oynanan çift kale maçla antrenmanın sona erdiği vurgulandı.

İdmana, tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavi olan Manuel Fernandes ve belinde ağrısı olan Julien Escude'nin katılmadığı bildirildi.

Hafta boyunca tedavi sonrası bireysel çalışmalar yapan Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre'nin ise bugün yapılan çalışmada futbol takımı doktoru Ertuğrul Karanlık'ın kontrolünde yer aldıkları ifade edildi.

Yapılan testlerde olumlu sonuç vermeyen Gökhan Töre 'nin Medical Park Antalyaspor maçı kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Beşiktaş, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın