Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Sporting Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Beşiktaş Sporting Maçı Hangi Kanalda, Ücretsiz mi?

Beşiktaş Sporting Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Beşiktaş Sporting Maçı Hangi Kanalda, Ücretsiz mi?

dila bahar
18.10.2021 - 12:03

Beşiktaş-Sporting Lizbon maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, Sporting Lizbon ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi hayallerini sürdürmek için sahadan mutlak galibiyetle ayrılmalı. Peki, Beşiktaş-Sporting Lizbon Şampiyonlar Ligi ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş-Sporting Lizbon için geri sayım devam ediyor. Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında Lisbon'u konuk etmeye hazırlanan Beşiktaş maçının günü ve saati futbolseverlerin merak konusu. Peki Beşiktaş-Sporting Lizbon maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Sporting Lizbon Şampiyonlar Ligi Maçı Zaman Oynanacak?

Beşiktaş Sporting Lizbon Şampiyonlar Ligi Maçı Zaman Oynanacak?

Beşiktaş-Sporting Lizbon maçı 19 Ekim Salı günü saat 19.45'te Vodafone Park'ta oynanacak. Beşiktaş Sporting Lizbon maçını Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vincic yönetecek. Mücadele Exxen platformunda yayınlanacak. 

BEŞİKTAŞ İÇİN ÇOK KRİTİK MAÇ!

Sporting Lizbon ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında Dortmund'da 2-1 mağlup oldu. Şampiyonlar Ligi ikinci haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Ajax'a 2-0 mağlup olmuştu. Beşiktaş, Sporting karşısına mutlak üç puan parolası ile çıkacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın