Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Şahane Bir Futbol İzletti...

Beşiktaş Şahane Bir Futbol İzletti...

Oğuz Akdeniz
04.10.2014 - 00:06 Son Güncelleme: 04.10.2014 - 00:25

Beşiktaş Şahane Bir Futbol İzletti...

Beşiktaş Avrupa kupalarında iyi mücadele ediyor.Zaten günümüz futbolun da artık mücadele etmezsen sonucuna da katlanıyorsun.Bir iki gün önce Galatasaray ' ın rakibinden 4 gol yemesi başka nasıl izah edilebilir ki..

Siyah Beyazlılar gerçekten çok koşuyorlar..Çok koştukları gibi rakip ceza sahasına ve kanatlara dün gece çok iyi toplar taşıdılar. Olcay ve Gökhan hem yaratıcılığı hem de takıma katkısı fazla olan isimler. Gününde olduklarında Demba ba yı da oyunun içerisine bir anda alıveriyorlar. Senegalli hem toplu hem topsuz oyunda var.Hiç bir şey yapmasa kendisini savunan adamı oyundan düşürüyor..

Totenham ' ın kalecisi Venezuella kalecisi Navas ın dünya kupasın da ki performansını bile geride bıraktı neredeyse

Hep pozisyonların içerisinde..Dün gece özellikle ilk yarı da muazzam işler yaptı.

İlk yarı da atağı olmayan Totenham ' ın golü bulması Türk futbolunun klasik zaaflarındandı. Rakibin önünde durmazsan ve adam paylaşımında zamanlama hatası yaparsan forvetlere de yer açarsın.Bunu Beşiktaş ' ın da diğer takımların da öğrenmesi lazım.

Sosa kaliteli kumaş.Oyunu zenginleştiren ve tek pası düşünen bir oyun anlayışı var.Olcay ile iyi bir ikili olurlar. Dün gece Olcay biraz daha şanslı olabilseydi hard trick yapması işten değildi. Oyununu biraz daha geliştirebilirse yurtdışına transfer olması en kuvvetli isimlerden...

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/oguz-akden...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın