Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'lı Yıldıza Galatasaray Kancası!

Beşiktaş'lı Yıldıza Galatasaray Kancası!

Mustafa Murat ARSLAN
06.03.2014 - 10:06 Son Güncelleme: 06.03.2014 - 10:25

Beşiktaş'lı Yıldıza Galatasaray Kancası!

Beşiktaş, Gökhan Töre’nin bonservisini almak için Rubin Kazan’ın kapısını çalacak. Serbest kalma bedeli olan 7.5 milyon euroda indirim yapmak isteyen Kartal, bonservisinden pay ve şampiyonluk bonusu da önererek, talip olan diğer kulüplerin önüne geçmeye çalışacak…

Hugo Almeida ile anlaşma yolunda olumlu gelişmeler yaşayan Beşiktaş, iç transferde ikinci sıraya Gökhan Töre’yi aldı. Rubin Kazan’dan kiralanan genç oyuncu için istenen 7.5 milyon euroyu çok bulan Kartal, bonservis bedelinin 4-5 milyon euro düzeyine çekebilmesi halinde, bu oyuncuya beş yıllık sözleşme imzalatılacak.

Geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ile bir araya gelerek nabız yoklayan Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, yıllık ücretinden ve diğer detaylar konusundaki anlaşma sağlarken, bonservis konusunda Bulut ve Gökhan ikilisine güveniyor.

Galatasaray’ın çok istediği bu oyuncuyu ezeli rakibine kaptırmak istemeyen siyah-beyazlı yönetim, önümüzdeki günlerde Ahmet Bulut ile birlikte Rusya’ya gidecek.

Bonservis için kıran kırana pazarlıklara girecek olan yönetimin yanı sıra, Gökhan Töre de Beşiktaş’ta mutlu olduğunu belirterek Rubin Kazan’dan kolaylık isteyecek.

PAKET TEKLİF VERİLECEK

Galatasaray dışında, Avrupa’daki bazı kulüplerin de bir dahaki sezon için kadrolarında düşündüğü Gökhan Töre’yi bu ay içerisinde bitirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, genç oyuncunun başka bir kulübe satılması durumunda Rubin Kazan’a bonservisinden pay önerecek. Yönetim ayrıca, şampiyon olunması ve Şampiyonlar Ligi’ne kalınması durumunda da Rus ekibine ekstraların bulunduğu bir paket teklif sunacak.

Öte yandan Bilic’in, “mutlaka alınsın” diye rapor verdiği Gökhan Töre ile görüşen yönetim, genç oyuncudan olumlu sinyaller aldı. Yönetime kalmak istediğini söyleyen Töre’nin, “Kariyerimin en iyi dönemini yaşıyorum. Uyum sorununu atlattım. Arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Beşiktaş’tan başka bir kulüpte oynamak istemiyorum” diye konuştuğu ortaya çıktı.

AMK SPOR

Kaynak: http://www.spor1903.com/besiktasli-yi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın