Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ın Toivonen Savaşı!

Beşiktaş'ın Toivonen Savaşı!

Batuhan
13.01.2014 - 10:39

Beşiktaş'ın Toivonen Savaşı!

Hollanda ekibi sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcusunu bonservisiyle göndermek istiyor.

Kartal ise bu durumdaki bir oyuncu için yüksek miktar ödemeye yanaşmıyor. Stratejik pazarlıkta Siyah-Beyazlılar, 27 yaşındaki hücumcuyu kadrosuna katmaya çalışıyor.

Beşiktaş’ın, Ronaldinho’dan sonra rotasını çevirdiği Ola Toivonen konusunda PSV Eindhoven’la yaptığı pazarlıklar stratejik bir hâl aldı.

Hollanda ekibi, Siyah-Beyazlıların transferinde istekli olduğunu bildiği futbolcuyu, sezon sonunda bitecek sözleşmesini de düşünerek satmak ve kâr etmeyi düşünüyor. Kartal ise 6 ay sonra serbest kalacak bir futbolcu için kasasından yüklü bir miktar çıkarmak istemiyor.

Fanatik'in haberine göre; Kıyasıya bir pazarlığın yapıldığı bu görüşmelerde, kiralık talebi de kabul görmeyen Beşiktaş, fiyat kırmaya çalışıyor. Öyle ki, PSV’nin 27 yaşındaki futbolcuyu kadroda düşünmediğini bilen yönetim, bunu avantaja çevirmek için çabalıyor.

Kartal, başka taliplisi olmayan İsveçli futbolcuyu en azından düşük bir bonservis bedeliyle de olsa kadroya katmak istiyor. Kısacası, pazarlıklarda iki taraf da adımlarını dikkatli atıp, masadan kârlı kalkmak istiyor.

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17246...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın