Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş-Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Derbi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beşiktaş-Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Derbi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

dila bahar
25.10.2021 - 11:52

10.haftasına giren Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Beşiktaş, Galatasaray’ı Vodafone Park’ta konuk edecek. Süper Lig'de son 3 maçını kazanan Galatasaray 17 puanla 6. sırada yer alırken, son 4 maçta sadece 1 galibiyet alan Beşiktaş 17 puanla 4. sırada yer alıyor. İki takım da mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. Peki, Beşiktaş-Galatasaray derbisi hangi gün ve saat kaçta? İşte tüm detaylar… 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'in 10. haftasında futbolseverleri dev bir maç bekliyor. Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları alamayan son şampiyon Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde namağlup konumda bulunan Galatasaray'ı konuk edecek. Peki; Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Galatasaray derbisi hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte tüm bilgiler...

Beşiktaş-Galatasaray Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş-Galatasaray Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

10.haftanın kapanış mücadelesi olan Beşiktaş - Galatasaray derbisi 25 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 35.kez Beşiktaş’ın karşısına geçiyor. Beşiktaş ile bugüne kadar 34 kez karşılaştı ve sahadan 13 defa galip ayrıldı. Terim'in öğrencileri 8 mağlubiyet alırken, 13 kez de berabere kaldı.

Derbinin Hakemi Fırat Aydınus

Derbinin Hakemi Fırat Aydınus

Pazartesi günü saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak derbiyi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak. Fırat Aydınus, Beşiktaş ile Galatasaray arasında daha önce oynanan 8 müsabakada düdük çaldı. Bu arada zorlu mücadelenin VAR hakemi ise Mete Kalkavan oldu. AVAR’da Erkan Özdamar ve Ceyhun Sesigüzel ikilisi görev yapacak.

Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki mücadelelerde sarı-kırmızılılar 5 kez sahadan galip ayrılırken, siyah-beyazlılar ise 2 kez galip gelen taraf oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın