Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Hasan Ali Kaldırım PFDK'ya Sevk Edildi

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Hasan Ali Kaldırım PFDK'ya Sevk Edildi

Enver K.
08.12.2015 - 19:59

Beşiktaş, Galatasaray derbisi öncesinde 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş, iç sahada oynanan son karşılaşmada taraftarlarına ceza sınırında olduklarını ve bu nedenle kötü tezahürat yapmamaları gerektiği konusunda uyarmıştı.

Fenerbahçe'de çifte sevk

Öte yandan Fenerbahçe, Gaziantepspor maçında yapılan 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle, Hasan Ali Kaldırım ise 'kural dışı hareket' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

İşte o açıklama:

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 05.12.2015 tarihinde oynanan KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2015-2016 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün 6/5 Ek-1 maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 06.12.2015 tarihinde oynanan GAZİANTEPSPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. kulübü futbolcusu HASAN ALİ KALDIRIM'ın aynı müsabakasındaki 'kural dışı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 07.12.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
4
1
0
0
0
0