Görüş Bildir
Hamas’ı İstanbul’da Ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İsrail’den ‘Türkçe’ Tepki: “Utanmalısın!”
Ticaret Bakanlığı’nın İsrail'le ihracata kısıtlama getirildiğini duyurması sonrasında “Türk ekonomisine zarar verecek önlemler alacağız” diyen İsrail Dışişleri Bakanı İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Türkçe paylaşım yaparak “Utanmalısın” dedi.
Reklam
Anayasa Mahkemesi'nde Zühtü Arslan Dönemi Sona Erdi! Arslan, Hangi Konularda İktidarla Karşı Karşıya Gelmişti?
Anayasa Mahkemesi üyesi olarak 12 yıllık görev süresini dolduran Zühtü Arslan, 9 yıllık başkanlığının ardından görevini Kadir Özkaya'ya devretti. Arslan, özellikle son dönemde 'yargı bağımsızlığı' ve 'hak ihlalleri' konularında iktidarla karşı karşıya gelmişti.Öyleyse gelin, Zühtü Arslan yönetimindeki Anayasa Mahkemesi'nin hangi süreçlerde iktidar ile kriz yaşadığını hatırlayalım.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
AK Parti’de “Lüks” Krizi: Peş Peşe Yapılan Paylaşımlar Tepki Çekti
Yerel seçimlerde ciddi bir oy kaybı yaşayan AK Parti’nin, yaşadığı kayıpta ekonomi en büyük sorunlarından biri olarak dikkat çekiyor. Özellikle seçim öncesinde emekli maaşlarına zam yapılamamasının oy kaybını hızlandırdığı biliniyor. Hal böyleyken, AK Parti yetkililerinin yaptığı “lüks” paylaşımlar ise daha daha fazla dikkat çekiyor.
Reklam