Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ı 90+3'te Gekas Yıktı!

Beşiktaş'ı 90+3'te Gekas Yıktı!

Fatih
11.04.2014 - 22:11

Beşiktaş 90+3'te 1 Puana Razı Oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş Torku Konyaspor deplasmanında 90+3'te yediği golden sonra beraberlikle yetindi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş deplasmanda Torku Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Oğuzhan'ın golüne rağmen kendi kalesine kapanan Beşiktaş'a karşı Konyapor adına beraberlik golünü Gekas 90+3'te kaydetti. Beşiktaş bu sonuçla bir maç fazlasıyla 53 puanlı Galatasaray'ı geçerek 54 puanla ikinciliğe oturdu.

Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.

23- dakikada Hleb'in ara pasıyla sağ kanatta topla buluşan Djalma'nın ortasında Hasan Kabze kafayla topu kaleye gönderdi. Kaleci Tolga, topu güçlükle uzaklaştırdı.

33- dakikada Motta'nın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci İtandje, topu son anda kornere çeldi. Oğuzhan'ın kullandığı kornerde ceza sahasında topa iyi yükselen Hutchinson'un kafa vuruşunda top kalenin yanından az farkla auta çıktı.

37- dakikada Hleb'in ters vuruşunda defansın uzaklaştırdığı topu iyi takip eden Olcan'ın plase vuruşunda meşin yuvarlak kalenin yanından oyun alanını terk etti.

40- dakikada İsmail'in kaleyi cepheden gören yaklaşık 35 metreden attığı şutta, kaleci İtandje, topu güçlükle kornere çeldi.

43- dakikada Oğuzhan'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Almeida'nın sert kafa şutunda meşin yuvarlak İtandje de kaldı.

Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

İkinci yarıda etkin başlayan taraf Konyaspor oldu.. İki takım da arkaya yaptığı koşulara atılan paslarla tehlikeler yaratmaya çalışsa da orta sahaların çok direnç gösteremediği bu dakikalarda özellikle Konyaspor rahat orta ve şut imkanı buldu.

62.dakikada Yunan futbolcu Theofanis Gekas sağdan gelen ortaya ceza sahası içinde çok şık bir vole ile vurdu fakat Tolga köşeden çok güzel çıkardı.

67'de Hleb'in ortasında Gekas müsait pozisyonda kafa topuna çıktı fakat penaltı noktası üzerinden çok kötü bir vuruş yaptı.

Üst üste pozisyonlardan yararlanamayan Konyaspor 70. dakikada golü kendi kalesinde gördü. Üst üste başarılı kısa paslarla topu ceza sahasına getiren Beşiktaş'ta Olcay'ın sağdan ortasında Oğuzhan kafa vuruşu ile Beşiktaş'ı öne geçiren golü attı.

Bu golden sonra iştahlı bir şekilde prese başlayan Siyah Beyazlılar Konyaspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı fakat golü bulamadı.

Son bölümlere girildiğinde ise Beşiktaş kendi yarı sahasına kapandı. Kapanan Beşiktaş'a karşı çok sayıda poziyon bulan Torku Konyaspor golü ise ancak 90+3. dakikada buldu. Köşe vuruşunda Gekas son dakikada skoru 1-1'e getirdi.

Son dakikada kornerden yararlanamayan Beşiktaş Torku Konyaspor'la 1-1 berabere kalmış oldu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/besikt...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilic Son Dakika Golünden Sonra Çıldırdı

Süper Lig'in 29.dakikasında Beşiktaş, 90 + 3'te yediği gol ile Torku Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı.

Gekas'ın attığı golden önce oyuncularını uyaran Bilic, son dakikada yenilen golün ardından adeta çılgına döndü.

Gekas'ın golünün ardından adeta çılgına dönen Hırvat teknik adam, maçın hakemine yoğun itirazlarda bulundu.

Yenilen golden önce Jones'a faul yapıldığını düşünen Bilic, maçın hakemi Çağatay Şahan'a yoğun itirazlarda bulunurken, gergin ve heyecanlı tavrı adeta yenecek golün habercisi idi. Son dakikalardaki heyecanlı tavrı ile maça damga vuran Hırvat teknik adam, Sportif Direktör Önder Özen ile beraber maçın hakemime yoğun itirazlarda bulundu. İtirazlarının ardından soyunma odasına giden ve sonra sahaya geri dönen Bilic maçın hakemine sert bir ifade ile itirazına devam etti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...

Gözyaşlarını Tutamadı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor maçında yenilen son dakika golünün ardından gözyaşlarını tutamadı.

Torku Konyaspor ile sahasında karşılaşan Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic, maçın hakemi Çağatay Şahan'ın verdiği kararlara sinirlenirken, 90+3. dakikada gelen beraberlik golünün ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, karşılaşmanın hakemi Çağatay Şahan'ın verdiği kararlara tepki gösterirken, takımı 1-0 öndeyken 90+3'te gelen beraberlik golünün ardından yedek kulübesinde bir süre gözyaşı döktü. Beşiktaşlı futbolcuların sakinleştirmeye çalıştığı Bilic, futbolcusu Dany'nin kolunda soyunma odasına gitti.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0