Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 4-0 Torku Konyaspor

Beşiktaş 4-0 Torku Konyaspor

Enver K.
27.12.2015 - 18:02 Son Güncelleme: 27.12.2015 - 21:10

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında lider Beşiktaş, ikinci 45 dakikada bulduğu gollerle Torku Konyaspor'u 4-0 mağlup etti. Kara Kartal, 11 yıl sonra ligin ilk yarısını lider bitirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş: ‘Sezonun ilk yarısını güzel bir sonuçla kapattık’

Şenol Güneş: ‘Sezonun ilk yarısını güzel bir sonuçla kapattık’

“Sezona iyi başladık. İlk yarıyı iyi sonuçla kapattık. Daha fazla puan alabilirdik. Karşımızda iyi bir takım vardı. Alan daralttılar ve akıllı oynadılar. İkinci yarı daha sabırlı ve akıllı oynadık. Oyuncularımı, yönetimi ve seyircilere teşekkür ediyorum. 22 oyuncumuz var heps önemli. Kenardan gelen oyuncu yarın direkt de oynayabilir. Biz rehberlik yapıyoruz. Keyifli oynamaya çalışıyoruz. Daha bir şey bitmedi. Eksiklerimiz var. Kaleci sorunumuz yok. Bir kaleci daha almamız gerekiyor.”

Aykut Kocaman: ‘Siyah-Beyaz gibi bir maç’

Aykut Kocaman: ‘Siyah-Beyaz gibi bir maç’

İlk yarının son haftasında Beşiktaş'a 4-0 yenilen Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocamana maçı değerlendirdi.

İlk 35 dakikada maçın içinde olduklarını belirten Kocaman; İlk yarı ve ikinci yarı siyahla beyaz kadar farklı. İlk yarının son 10 dakikasına kadar maçın içindeydik. İlk yarının son 10 dakikasında ikinci yarıya da sarkacak sorunlar başladı. Son vuruşlar etkisizleşti. İkinci yarıda çıkarken top kayıpları gollere sebebiyet verdi. Bu sorunları uzun süredir çözmüştük ama bugün yine ortaya çıktı.' dedi.

'ELEKTRİK KESİLDİ'

Yedikleri ilk golden sonra maçtan düştüklerini belirten Kocaman; '1-0'dan sonra takımımızda deyim yerindeyse elektrik kesildi. Beşiktaş maça hükmetti ve golleri art arda buldu. Yapacak bir şey yok. İlk yarıyı 26 puanla tamamladık. Devre arasın da düşüneceğimiz şey 5 mağlubiyeti 5 İstanbul takımından aldık. Bunun üzerinde kafa yoracağız.' diyerek sözlerini noktaladı.

Beşiktaş 4-0 Torku Konyaspor

Beşiktaş 4-0 Torku Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta karşılaşmalarında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Torku Konyaspor'u ağırlayan Beşiktaş, rakibini 4-0'lık skorla devirerek ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Osmanlıspor maçının 11'inde tek değişiklik yaptı. Güneş, siyah-beyazlı ekibin Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Osmanlıspor'la yaptığı ve 3-2 kazandığı maçta ilk 11'de görev yapan Olcay Şahan'ın yerine Gökhan Töre'ye şans verdi. Tecrübeli teknik adam, diğer 10 oyuncuda ise değişikliğe gitmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maç, stat aydınlatmalarında yaşanan arıza sebebiyle ilk dakika dolmadan durdu. Yaklaşık 8 dakika duran müsabaka, aydınlatmaların yeniden yanmasıyla kaldığı yerden devam etti.

İlk yarıda oyunun kontrolünü elinde bulunduran Beşiktaş aradığı golü bir türlü bulamazken, ilk 45 dakika 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Siyah-beyazlı ekip ikinci yarıya ise hızlı başladı. 50. dakikada Oğuzhan, 64'te Mario Gomez ve 69'da Gökhan Töre, 80'de Kerim Frei'nin kaydettiği gollerle 4-0 öne geçen Beşiktaş, mücadelenin geri kalan bölümlerinde ise skor avantajını korudu ve üç puanı hanesine yazdırdı.

Beşiktaş bu galibiyetle ligin ilk yarısını 41 puanla lider olarak tamamlarken, Torku Konyaspor ise 26 puanla 7. sırada kaldı.

Yine “Töreıng”

Yine “Töreıng”
Yine “Töreıng”

Ligde haftalar iki hafta sonra ilk 11’de sahaya çıkan Gökhan Töre, çalışmalarının meycesini 69. dakikada aldı! Gomez’in golüyle coşan tribünleri yerine oturmadan Gökhan’ın golüne sevindi! Yıldız futbolcunun çektiği sert şutta top filelerle buluştu ve skoru 3-0’a geldi. Gökhan Töre, Galatasaray maçında yaşadığı gol sevincini (Töreing) yine yaptı!

Maç sonu;

Maç sonu;
Maç sonu;
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
18
2
1
1
0
0