Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 2-0 Başakşehir

Beşiktaş 2-0 Başakşehir

Enver K.
13.09.2015 - 16:11 Son Güncelleme: 13.09.2015 - 19:04

Avcı: "Beşiktaş farklı da kazanabilirdi"

Beşiktaş'a karşı 2-0 mağlup olan Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı galibiyeti Beşiktaş'ın hak ettiğini söylerken şunları ifade etti:

'Geçen sene biz lig boyunca 5 mağlubiyet almıştık. Şu an 4 haftada 3 mağlubiyet aldık. Bunları içimizde genel olarak analiz yapıyoruz. Maçtan evvel rakibi karşılarken problem yaşayabiliriz demiştik. Yediğimiz iki gol de benzerdi. İlk yarı bizim adımıza çöpe atılmış bir ilk yarıydı. İkinci yarıda bir takım değişiklikler yaptık. Tam iki hamle yapacakken ikinci golü yedik. Beşiktaş daha farklı kazanabilirdi. Kaybettiğimiz toplardan daha farklı skor olurdu. Biz de gol atabilirdik ama Beşiktaş hak ederek kazandı. Oyun kalitesini yayamadık. Kaybettik. Beşiktaş kaliteli bir takım. Tebrik ediyoruz. Puan olarak bakınca geçen senenin 1 puan gerisindeyiz ama bunlardan dersler çıkarmak zorundayız. Bunun altından kalkabileceğiz. Olumlu ya da olumsuz bir şey yok. Kazandığımız ya da kaybettiğimiz de bir şey yok.' dedi.

Akşam

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/futbol/avci-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güneş: "3 puan almak önemliydi"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Güneş'in açıklamaları şöyle;

“Büyük bir statta az seyirciyle bir sistem takımına karşı oynadık. Zor bir maç olacağını düşünüyorduk. Oyun bizim açımızdan iyi gelişti. Rakibe ilk yarıda az pozisyon verdik. İkinci yarıda rakip biraz daha çok pozisyon buldu.'

'Oyunu kontrol etme sıkıntımız var. Galibiyeti hak ettik. Her şeye rağmen 3 puan almak önemliydi. 22 oyuncum da değişik zamanlarda forma giyecek. Puan kaybetmeden oyunumuzu geliştirmek bizim açımızdan iyi olur. Rakiplerimizden aşağı bir takım değiliz.'

'Cenk’in oynamaması takıma layık olmadığı anlamına gelmez. Oynayan oynamayan her oyuncu takıma destek olmalı. Takımı büyüten oyuncu büyük oyuncudur. Gomez’in daha iyi olacağını düşünüyorum. İkinci yarıda biraz oyundan düştü. İki taraflı oynamalıyız. Pozisyon almada tam olgunlaşamadık.”

BJK

Kaynak: http://www.bjk.com.tr/tr/haber/63563/

Zaferin mimarı konuştu: "Çok yoğun çalışıyorum"

Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir'i 2-0 yendiği maçta 2 gol atan Alman yıldız Mario Gomez, karşılaşma sonrası kısa bir değerlendirmede bulundu.

Mario Gomez, galibiyetin çok önemli olduğunu söylerken, birkaç haftadır çok yoğun bir tempoda çalıştığını dile getirdi.

İşte Mario Gomez'in açıklamaları;

''Mutluyum, galibiyet en önemlisydi. Zor bir maç kazandık. 7-8 gol atacak kadar gol pozisyonu bulduk. Kale önünde daha acımasız davranmamız gerekiyor. Oyunun savunma bölümünde de daha sıkı çalışmamız gerekiyor. Rakibi pozisyonlar da verdik. Rakibe çok topla oynama şansı verdik. Henüz oyun yapısını oturtmaya çalışıyoruz, yeni oyuncularımız var. 4 haftada 9 puanımız var, umarım bu devam ettiririz.''

''Önemli olan kazanmaktı. Fiziksel olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Geldiğim günden bu yana Şenol Güneş ile konuşuyoruz ve geldiğimden bu yana fiziksel olarak iyi olmamı söylüyordu. 4-5 haftadır çok yoğun çalışıyorum.''

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Beşiktaş 2-0 Başakşehir

Beşiktaş 2-0 Başakşehir

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Siyah beyazlılar, dünya yıldızı golcüsü Mario Gomez'in her iki yarıda attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Beşiktaş, maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

İlk yarıda üst üste pozisyonlar bulan Beşiktaş, Gomez'in 15. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Sosa, Gökhan ve Gomez ile rakip kaleyi zorlamaya devam eden siyah beyazlılar, farkı artıramadı ve ilk devre 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda da ekili olan Beşiktaş'tı. 62. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Alman golcü, takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti.

Rahatlayan Beşiktaş, Quaresma, Kerim ve Gomez ile mutlak pozisyonlardan yararlanamadı. Medipol Başakşehir ise rakip kalede maç boyu etkili olamadı ve mücadele 2-0 Beşiktaş üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 9'a yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Medipol Başakşehir ise 9 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş, dün Galatasaray’ın giydiği, Fenerbahçe’nin de bu akşam giyeceği ve üzerinde “Teröre karşı birlikteyiz” yazılı tişörtlerle ısınmaya çıktı. Tişört üzerinde Türk bayrağının altında 3 kulübün armaları da yer aldı.

Medipol Başakşehir de ısınma bölümünde üzerinde Türk bayrağı bulunan ve “Teröre karşı birlikteyiz” yazan tişörtlerle yer aldı. Her iki takım, karşılaşmaya, “Teröre karşı birlikteyiz” yazılı pankartı taşıyarak çıktı.

Öte yandan, karşılaşmayı tribünden takip eden Beşiktaş taraftarı, seremoni öncesi üzerinde “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” yazan dev Türk bayrağı açarken, yaptıkları tezahüratlarla da terör olaylarını protesto etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0