Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 1-0 Mersin İdmanyurdu

Beşiktaş 1-0 Mersin İdmanyurdu

Enver K.
17.02.2016 - 18:21 Son Güncelleme: 17.02.2016 - 22:05

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş: "3 puanı biz hak ettik"

Şenol Güneş: "3 puanı biz hak ettik"

Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta erteleme maçında Mersin İdmanyurdu’nu Sosa’nın golüyle 1-0 yenen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, mücadeleyi değerlendirdi.

Sözlerine Ankara’da terörü lanetleyerek başlayan Güneş “Maalesef Türkiye son dönemde terörü daha çok yaşıyor. Bu acı olayı tüm dünya yaşıyor. Bu işin sonu yok. Hayvanların yapmayacağı bir şeyi yapıyorlar. Ülkemizde bu acıları yaşıyoruz. Ölenlere rahmet diliyorum” dedi.

Şenol Güneş’in maç değerlendirmesi ise şöyle oldu;

“Hava şartlarından en çok etkilenen takımız. Bugün de maça yarım saat geç başladık. Oyuna hakimdik. Geride iyiydi, iyi bastık ama hücumda olup da tempolu oynamadık. Hareketli olamadık. Pas yüzdemiz düşük kaldı. Oyun keyfi kaçtı. 3 puanı biz hak ettik. Mersin İdmanyurdu’nun kaybedecek bir şeyi yoktu.

Önceki maçımızı FIFA kokartı olan hakem yönetti. Bu maçı ise göğsünden FIFA kokartı alınmış hakem yönetti. Farkı hepimiz gördük. Hiçbir takdir hakkınız bizden yana kullanmadan, adil bir yönetim gösterdi.

Mario Gomez’in tepkisi olmadı. Tokalaştık. Gökhan oyuncu sıradan değil, Gomez öyle değil… Biz hiçbir oyuncuyu dışlamıyoruz. Şans önemlidir ama şanstan daha önemli olan size imkan gelince o şansı kullanmak önemli.“

Beşiktaş 1-0 Mersin İdmanyurdu

Beşiktaş 1-0 Mersin İdmanyurdu

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında kar nedeniyle tatil edilen maçta Beşiktaş, Başakşehir Stadı'nda Mersin İdmanyurdu'nu ağırladı.

Siyah-beyazlı ekip, yoğun sis altında oynanan maçta rakibini 1-0'lık skorla devirmeyi başardı.

İki takımın 17 Ocak'ta karşı karşıya geldiği ancak kar yağışı nedeniyle 5 dakika oynandıktan sonra tatil edilen maça, kaldığı yerden devam edildi. Mücadele öncesinde Başakşehir bölgesinde oluşan yoğun sis nedeniyle karşılaşma yaklaşık 35 dakikalık gecikmeyle başladı.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, ertelenen maçta ilk 11'de yer alan ve daha sonra Çin ekiplerinden Hebei China Fortune'a transfer olan Ersan Adem Gülüm ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Luiz Rodolfo'nun yerine savunmanın göbeğinde Necip Uysal ile Dusko Tosic'e yer verdi. Yeni transferler Denis Boyko, Alexis Delgado ve Marcelo Guedes ise transfer tescil tarihlerinin erteleme maçından sonrasına denk gelmesi nedeniyle maç kadrosuna yer alamadı.

Konuk ekip Mersin İdmanyurdu'nda ise ertelenen maçın kadrosunda iki değişiklik yaptı. Teknik Direktör Ümit Özat, ilk maçta görev alan Mehmet Enes Sığırcı ve Ricardo Pedriel'in yerine Gökçek Vederson ile Serkan Balcı'ya görev verdi.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta Beşiktaş ikinci yarıda baskısını arttırırken, aradığı golü 73. dakikada Jose Sosa'nın frikiğiyle buldu ve 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu belirleyen gol oldu. 

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 48'e yükseltirken, bir maç eksiğiyle lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını bire indirdi. Mersin İdmanyurdu ise 17 puanda kaldı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
24
5
4
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Birik

Sisten izleyemedik ya maçı