Görüş Bildir
Haberler
Beş Dakikada Şarj Olan Süper Kapasitörlü Hoparlör

Beş Dakikada Şarj Olan Süper Kapasitörlü Hoparlör

ATKN
06.11.2014 - 13:42

Geçtiğimiz yıl Crowdsupply‘da istediği desteği alarak ilk süper kapasitörlü hoparlörü piyasaya süren Blueshift, yeni model için yine kullanıcıların desteğini bekliyor.

Hydrogen adı verilen yeni hoparlör ilk modelde olduğu gibi içerisinde süper kapasitör barındırıyor. Böylece beş dakika gibi kısa bir sürede şarj olurken, dört saat boyunca yüzde 80 ses düzeyi ile müzik çalabiliyor. Ayrıca 500.000 kez şarj olabilmesiyle de uzun bir kullanım ömrü vadediyor.

İçinde bulunan süper kapasitörün tüm nimetlerinden yararlanan Hydrogen’in, bazı dezavantajları da yok değil. 1,8 kilogram ağırlığa sahip olan cihaz taşınabilirlik konusunda sorun çıkarmasa da kendi türündeki cihazlar arasında ağırlık olarak rakiplerine göre biraz hantal kalıyor. Ayrıca süper kapasitör fiyatlarının yüksek olmasından dolayı cihazın da fiyatı bir hayli yükseliyor. Neyse ki sadelikten yana olan ve çok fazla özelliğe sahip olmayan Hydrogen, fiyat dengesini tutturmayı başarıyor.

Ahşap tasarımıyla oldukça şık görünen hoparlörün birkaç küçük kontrol tuşu dışında herhangi bir tuşu bulunmuyor. Bu sayede karışıklıklarla uğraşmadan rahatça müzik keyfini yaşamak mümkün oluyor.

Yine Crowdsupply’dan destek bekleyen Blueshift, beklediği 10.000 dolarlık bağışın 8.300 dolarını toplamayı başardı. Ürüne sahip olmanız için en az 300 dolar bağış yapmanız gereken platforma, buradan ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/bes-dakikada-sa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0