Görüş Bildir
Haberler
Berkin Elvan'ı Bu Polisler mi Vurdu?

Berkin Elvan'ı Bu Polisler mi Vurdu?

adem kara
25.03.2014 - 13:47 Son Güncelleme: 25.03.2014 - 16:27

İşte Berkin Elvan'ın sokağındaki o polisler

Polisin attığı biber gazının başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan'ın vurulduğu yere yakın noktada görev yapan polislere ait olduğu belirtilen fotoğraflar ortaya çıktı. 

Cumhuriyet Muhabiri Canan Coşkun, Berkin Elvan'ın vurulduğu gün o sokakta görev yapan polislerin görüntülerine ulaştı. Görüntülerin Berkin Elvan vurulmadan sadece 10 dakika önce çekildiği ifade edildi.

Kaynak: Canan Coşkun | Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/tu...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: Cumhuriyet

Fotoğraf: Cumhuriyet

Berkin Elvan'ı Bu Polisler mi Vurdu?

İstanbul’da, geçen yıl 15 Haziran’da Gezi Parkı gösterileri sırasında polisin attığı biber gazının başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan’ın vurulduğu yere yakın noktada görev yapan polislerle ilgili savcılığa sunulan fotoğrafa, Radikal gazetesi ulaştı.

Elvan’ın saat 07.15 suların vurulmasından dakikalar önce bir özel poliklinikte görevli memur tarafından çekilen bu fotoğraf, geçen hafta Elvan Ailesi’nin avukatı Evrim Deniz Karatana tarafından savcılığa sunulmuş ve aynı ekibin gaz fişeği atmış olabileceği öne sürülmüştü. Fotoğrafı çeken personel ve yanında çalıştığı hekim, bu polislerin hastane camına da gaz kapsülü attıklarını ve gaz dumanının hastane içine doluştuğunu savunmuştu.

Kaynak: İsmail Saymaz /Radikal

Kaynak: http://telgrafhane.org/berkin-elvani-...

Fotoğraf: Radikal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0