Görüş Bildir
Haberler
Bergen’in Annesi Kim Olacak? Bergen’in Annesini Hangi Ünlü Oyuncu Canlandıracak?

Bergen’in Annesi Kim Olacak? Bergen’in Annesini Hangi Ünlü Oyuncu Canlandıracak?

1989’da 30 yaşındayken eski eşi tarafından öldürülen “Acıların Kadını” lakaplı ünlü şarkıcı Bergen’in hayat hikâyesini konu alan sinema filmi yakında sete çıkıyor. Mine Şengöz’ün yapımcılığını üstlendiği filmde Farah Zeynep Abdullah “Bergen”i, usta aktör Erdal Beşikçioğlu ise eşi Halis Serbes’e hayat verecek. Peki, Bergen’in annesini hangi ünlü oyuncu canlandıracak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Acıların Kadını' olarak tanınan Bergen'in hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Sete çıkmaya gün sayan ekibin kadrosu da iyice netleşti.

Bergen karakterini Masumlar Apartmanı dizisinde izlediğimiz Farah Zeynep Abdullah'ın canlandıracağı filmde, Bergen’in uzun süre aşk yaşadığı, yüzüne kezzap atıp ardından da yaşamına son veren katili Halis Serbest'i ise ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu canlandıracak.

Filmin kadrosuna son olarak katil Halis Serbest tarafından kızı Bergen ile birlikte katledilen anne Sabahat Çakır rolünü canlandırmak üzere deneyimli oyuncu Tilbe Saran katıldı.

BERGEN'İN ANNESİ ROLÜ

Filmde Bergen’in küçük abisi Muhittin’i son olarak final yapmaya hazırlanan Kazara Aşk’ta Levent karakterine hayat veren başarılı oyuncu Çağdaş Tekin canlandıracak.

Bergen’in ablası Mukadder’e Damla Cercisoğlu hayat verecek.

Bergen’in annesi Sabahat Çakır’ı ise usta oyuncu Tilbe Saran oynayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın