Görüş Bildir
Haberler
Benzema Honduras'a Acımadı!

Benzema Honduras'a Acımadı!

Fatih
15.06.2014 - 23:54

Benzema Honduras'a Acımadı!

2014 Dünya Kupası E Grubu'nda Honduras'la karşılaşan Fransa, güçsüz rakibi karşısında rahat bir galibiyet elde etti.

Maç öncesinden mutlak favori olarak gösterilen Fransa, beklentileri karşılayarak, Honduras karşısında rahat bir galibiyet elde etti.

Tamamını Benzema'nın attığı 3 golle rakibini geçen Fransa, mücadele boyunca oyunun kontrolünü elinde bulundurdu. Horozların, attığı gollerin yanı sıra direkten dönen topları ve kaçırılan net pozisyonları da dikkat çekti.

Fransa mücadeleye her ne kadar hızlı ve etkili başlasa da, ilk gol ancak 45. dakikada bir penaltı atışından geldi. Palacio'nun Pogba'yı ceza sahasında düşürmesi sonrasında hakem beyaz noktayı gösterirken, Palacio da ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Topun başına geçen Benzema, penaltı atışını gole çevirerek, takımını devre arasına 1-0 üstün götürdü.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Fransa olurken, henüz 48. dakika yine sahneye çıkan Benzema farkı 2'ye çıkardı. Ancak gol pozisyonunda, 'çizgi teknolojisi'nden faydalanıldı ve gol Honduras kalecisine yazıldı. Bu dakikadan itibaren iyice rahatlayan Fransa, maçtan iyice kopan rakibi karşısında oyunu daha rahat yönlendirmeye başladı. Kronometreler 72. dakikayı gösterirken, Benzema Fransa'yı 3 farklı üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Kalan bölümde başka gol olmadı ve Fransa mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Golü Veren Hakem Değil Teknoloji!

2010 Dünya Kupası'nda yaşanan 'gol mü değil mi?' tartışmaları sonrasında bu turnuvada resmi olarak kullannımaya başlayan gol teknolojisi Fransa-Honduras karşılaşmasında son sözü söyledi.

Fransa’nın 1-0 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın 47. dakikasında sağ kanattan gelen topa Benzema gelişine vurdu. Top önce direğe çarptı daha sonra çizgi üzerindeki kaleciye çarptı. Kaleci bu topu ilk etapta bloke edemedi ancak daha sonra tutabildi. Kalecinin topu tutmasından sonra ise gözler hakem heyetine çevrildi. Hakemler kısa süre içinde topun çizgiyi geçtiğini belirterek golü verdiler.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/06/15/golu-ve...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın