Görüş Bildir
Haberler
Benitez: "Yarınki Maç Bizim İçin Kolay Olmayacak"

Benitez: "Yarınki Maç Bizim İçin Kolay Olmayacak"

Enver K.
25.02.2015 - 15:53

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında perşembe günü Trabzonspor'u ağırlayacak Napoli'de teknik direktör Rafael Benitez 'Trabzonspor ilk maçta yara aldı. Bu nedenle rövanş bizim için kolay olmayacak' dedi.

İlk maçta Napoli, deplasmanda Trabzonspor'u 4-0 yenmişti. Rövanş perşembe günü 22.05'te San Paolo Stadı'nda oynanacak.

Bu maç öncesi oyuncusu Dries Mertens ile basın karşısına çıkan Rafael Benitez, deplasmanda elde ettikleri skor nedeniyle Trabzonspor karşısında avantajlı olduklarını belirterek 'Türkiye'deki atmosfer çok sıcaktı. Taraftarlarının takımlarına bu kadar bağlı olduğunu zaten biliyorduk. Orada iyi iş çıkardık ve maçı kendi lehimize çevirmeyi başardık. Şimdi onların iki önemli futbolcusu da yeniden oynamaya başlayacak. Onların 4-0'lık skorla büyük bir yara aldığı kesin. Bu nedenle San Paolo Stadı'ndaki mücadele bizim için zor olacak' diye konuştu.

Oyun kuruluşu hakkında bir soru üzerine Benitez, 'Yalan söyleyemem. Trabzonspor karşısında önemli bir avantajımız var ve bu takımımdaki her oyuncuyu kullanabileceğim anlamına geliyor. Kalitesini ortaya koyma hevesinde olan çok oyuncum var. Oyuncular arasındaki rekabet önemlidir. Oyuncularımın durumuna bakarak, ilk 11'e karar vereceğim. Takımımız şu an çok iyi ve tüm futbolcularım sahaya sürülebilecek düzeyde. 25 futbolcuyu organize etmem gerekiyor. Öncelikli amacımız kazanmak' ifadelerini kullandı.

3'üncü sırada oldukları Serie A'da Roma'nın önüne geçerek, ikinciliği hedefleyip hedeflemedikleri sorulan Benitez, 'Avantaj bizde olsa da ben şimdi Avrupa Ligi'nde öncelikle turu geçmek, Trabzonspor'u düşünmek ve maça konsantre olmak zorundayım. Lige sonra bakarız' dedi.

Dries Mertens ise ne kadar gol atacaklarının önemli olmadığını söyleyerek, 'Önemli olan kazanmak. Ben de bir gol atmak istiyorum' dedi. Trabzon'da iyi bir oyun çıkardıklarını söyleyen Mertens, 'Bunu devam ettirmeliyiz. Avrupa Ligi'nde maçlar her zaman çok güzel' ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA / Esma Çakır

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın