Görüş Bildir
Haberler
Benitez: "Trabzonspor Agresif Bir Takım"

Benitez: "Trabzonspor Agresif Bir Takım"

Enver K.
18.02.2015 - 19:46

Trabzonspor'un yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2. turunda karşılaşacağı İtalyan takımıNapoli'nin teknik direktörü Rafael Benitez, Trabzonspor'u çok iyi tanıdıklarını, 4-5 maçını izlediklerini belirterek, 'Agresif bir takım. Ama bizim bu kupayı kazanacak gücümüz var' dedi.

Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Türk gazetecilerin genellikle Liverpool'un başındayken kazandığı 8-0'lık Beşiktaş galibiyetiyle ilgili sorularına pek yanıt vermek istemeyen Benitez, 'Bu maçı konuşmanın ne yeri ne zamanı. Bir İngiliz takımını düşünmektense kendi takımımı düşünmek daha iyi bence' dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ SÖYLEYEMEDİ

Bu arada, Valencia'nın başındayken Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Gençlerbirliği ile yaptığı maçı da hatırlatan Benitez, Başkent ekibinin adını telaffuz edemeyince toplantıda neşeli anlar yaşandı. Benitez, 'Benim çok eskiden çalıştırdığım Valencia, Sayın Ersun Yanal'ın başında olduğu takımla karşılaşmıştı. Bu isim (Gençlerbirliği) o kadar zor ki bu ismi söylemek için 10 dakikadır çalışıyorum ve söyleyemedim. Bir 10 dakika daha çalışacağım ve söyleyeceğim' ifadesini kullandı. Benitez, bir gazetecinin, 'Liverpool – Beşiktaş maçında 6-0'dan sonra da takımınıza hücum etmesi yönünde talimatınız olmuştu' şeklindeki sorusuna ise, '6-0'da durmak veya durmamak değil mesele. Her zaman takımımdan daha fazlasını beklerim. Tabelaya bakmam. Daha fazla verim sağlamak isterim' yanıtını verdi.

KUPAYI KAZANACAK GÜCÜMÜZ VAR

Yarın akşamki maçla ilgili görüşlerini de açıklayan Benitez, 'Kupayı kazanacak gücümüz var. Trabzonspor'u çok iyi çalıştık. 4-5 maçını izledik. Agresif bir takım. Saha içinde konsantrasyonu bırakmıyorlar. Bir iki tane dünya çapında yıldızları var. Onlar da Napoli'yle oynayacakları için ayrı bir motivasyonları var. Bu motivasyonla oynamaları bence bizim için de bir artı. Bu maçta alacağımız iyi bir sonuç bize güven sağlayacak ama kötü sonucun da telafisi mümkün. Tecrübeli bir hocayım. Kariyerimde şampiyonluklar ve Avrupa kupaları var. Buralara nasıl gidileceğini biliyorum' diye konuştu.

Benitez, takımın yıldızlarından Higuain'in oynayıp oynamayacağını ise maçtan önce belli olacağını sözlerine ekledi.

DHA - Ömür Avcı - Osman Şişko

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0