Görüş Bildir
Haberler
BEN YANDIM SİZ YANMAYIN! 4 Adımda Çakma Adidası Anlama

BEN YANDIM SİZ YANMAYIN! 4 Adımda Çakma Adidası Anlama

alya
26.07.2017 - 17:38

1.

Bu bir kazıklanma hikayesidir a dostlar..

Birkaç gün evvel 35k takipçili bir instagram mağazasından aldığım ayakkabıların sahte çıkmasıyla başladı hikaye. Kardeşim sen de gidip instagramdan almışsın hiç mi tahmin etmedin böyle olacağını diyebilirsiniz. E bi yerde haklısınız tabii ama fiyatlar 200 lira civarında takipçi sayısı da epey fazla olunca stok fazlası heralde abi yaa diyerek sayfadaki numaraya whatsapptan sipariş verdim. Neyse uzatmayayım neticede %1000 kazıklandım. Ürünü iade edemedim. Şuan da kerizliğimin nişanesi olarak her gün utanmadan giyiyorum.

Küçük bi not; çakma ayakkabı giymek kesinlikle utanılacak bir şey değildir. Bu içerik 20 liralık ayakkabıya gidip 230 lira bayılmayın diye..

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Heel Tag

2. Heel Tag

Heel tag kesimden kaynaklı küçük üçgenlerdir. Özellikle topuk etiketinin tam altında bulunur. Eğer ayakkabıda böyle bir kusur görürseniz çakma olduğuna %90 emin olabilirsiniz. (Birçok marka için de geçerlidir.)

3. ART No

3. ART No

Googleda ayakkabının 6 haneli ART Nosunu 'adidas******' şeklinde arattığınızda, görsellerin neredeyse tümünde elinizdeki ayakkabı yoksa çok büyük ihtimalle sahtedir.

4. Seri Numarası

4. Seri Numarası

Sağ ve sol tekin seri numaraları birbirinden farklı olmalıdır. Aynıysa kesinlikle çakma üründür.

5. Görünüşündeki Detaylar

5. Görünüşündeki Detaylar

1-Adidasın original kutuları görseldeki mavi kutudur ve kutunun seri numarası ayakkabınınki ile aynıdır

2-Originalin dikişleri kusursuzdur. Çakmalarda üst üste binmeler ya da yamukluklar olabilir.

3-Originalin topuk etiketi preslenmiş gibi kabartmalıdır. Çakma olanlarda amblem boya ya da yapıştırılmış gibi durur.

4-E artık 3 çizgili olması gerektiğini söylememe gerek yoktur heralde :P

6. BONUS

6. BONUS

Yine de kandırıldıysanız, internetteki alışverişlerinizde mesafeli satış sözleşmesi gereği o ürünü iade etmenin sizin hakkınız olduğunu unutmayın. Eğer elinizde herhangi bir sözleşme özellikle de  fatura yoksa satıcıyı vergi kaçırmaktan maliyeye şikayet edebilirsiniz ;ama mahkemelerde astarı yüzünü geçecek  ben uğraşamam diyorsanız paranıza elveda diyin ve çevrenizdekilerin o sitelerden alışveriş yapmasına izin vermeyin. He bir de başka alışverişlerinizde sipariş vermeden önce şikayet forumlarına göz atmayı unutmayın. Kazıklanmadığınız günler dileğiyle..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın