Görüş Bildir
Haberler
Ben Adamı Gözünden Tanırım Diyenlere Özel Test: Sevgilisi Olmayan Adamı Bulabilecek misin?

etiket Ben Adamı Gözünden Tanırım Diyenlere Özel Test: Sevgilisi Olmayan Adamı Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
02.08.2016 - 14:47

'Ben tam bir insan sarrafıyım, özellikle de erkekleri gözünden tanırım!' mı diyorsun, o zaman hodri meydan! Hadi bakalım göster o marifetlerini ve bize sevgilisi olmayan adamın hangisi olduğunu söyle!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkeklerimiz bunlar! Acaba hangisinin sevgilisi yok?

Tebrikler!

Tebrikler!

Vay beee, gerçekten de tanıyormuşsun! 9 adamın da gözlerine baktın ve sevgilisini olmayan tek adamı şak diye buldun! Ne diyelim, tebrik ederiz. Umarız bu insan sarraflığı yeteneğin yaşadığın tüm ilişkilerinde sana yardım eder de hiç üzülmezsin güzel insan!

Maalesef!

Maalesef!

I ıııh, olmadı. Maalesef... Bu arkadaşımızın sevgilisi var, hem de çok mutlular! Bizce sen bu insan sarraflığı işlerini bırak güzel kardeşimiz, yoksa seni çok kandırır çok üzerler bak bizden söylemesi. Ama neyse, şimdi bir şansın daha var! Tekrar deneyip bekar olanı bulmak istemez misin?

Olmadı!

Olmadı!

Üzgünüz ama olmadı güzel dostumuz. Bulamadın. Bu arkadaşımızın sevgilisi var, baya da havalı duruyorlar birlikte. Bizce sen kendine çok güvenme, yoksa böyle kanarsın erkeklere sonra çok üzerler seni, öyle olunca biz de üzülürüz. Gerçek hayatta ikinci bir şansın da olmaz ama bak biz sana burada bir sürü şans veriyoruz. Hadi şimdi tekrar dene ve sevgilisi olmayanı bul!

Bulamadın!

Bulamadın!

Evet, bu arkadaşımızın suratı asık gibi duruyor ama belli ki sadece sıkılmış. Yani yalnız falan değil. Yanına sevgilisini de almış bak. Olmadı yani, bulamadın güzel dostumuz. Neyse biz sana daha çok deneme şansı veriyoruz üzülme, hadi tekrar dene ve bekar olanı bul!

Hayır!

Hayır!

Aaa, en basitiydi ama buuu! Bu arkadaşımızın acayip mutlu olduğu gözlerinden belli olmuyor mu ama? Baksana almış sevgilisini yanına mutlu mutlu koşturuyor çayırda çimende. Bizce sen bırak bu işleri, yoksa seni çok üzerler bak bizden söylemesi. Neyse şimdi bırakma ama çünkü tekrar deneyip sevgilisi olmayanı bulabilirsin!

Başaramadın!

Başaramadın!

Aaa bu üzgün kaslı değil mi ya? Evet evet o... Ama sen böyle her suratı asık yakışıklı ve kaslı arkadaşımıza kanarsan çok üzülürsün bak söylemedi deme! Çünkü bu arkadaşımız üzgün ve yalnız gibi görünse de aslında o sırada sevgilisiyle yatıyor yani, baya baya birlikteler. Bu sefer olmadı ama belki tekrar deneyip belki sevgilisi olmayanı bulabilirsin?

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Ama yani, olmuyor böyle! Adamın suratındaki gülümsemeden bile belli sevgilisi olduğu ve hatta mutlu oldukları! Sen de hemen ne atladın ki yaa... Gerçek hayatta da böyle inanma bak insanlara, sonra çok ağlarsın. Neyse şimdi bırakalım gerçek hayatı, tekrar deneyip sevgilisi olmayanı bulmak istemez misin?

Hayır hayır!

Hayır hayır!

Aaa ama lütfen! Allah aşkına baksana adam almış kızı kollarının altına, nasıl da gülüyor mutlu mutlu. Bu adamın sevgilisinin olmaması mümkün mü sence? Bizce değil de o yüzden sorduk yani... Neyse olmadı bu, hadi tekrar dene ve bekar olanı bul!

Kandın hemen değil mi?

Kandın hemen değil mi?

Arkadaşımızın sevgilisi var ama gözü dışarıda, sen de hemen sana bakan o gözlere kandın tabii... Ama suç sende değil, bu arkadaşımız biraz çakal gibi. Ama sonuç olarak sevgilisi var ve sen sevgilisi olmayanı bulamadın! Bu yüzden tekrar denemeli ve bu sefer başarmalısın!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
423
336
168
85
73
40
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
delirium

Fotoğrafların bile sevgilisi var aq.

Yanlış başlık. Sevgilisi olmayanı değil, sevgilisi yanında olmayanı bulmalıyız. O arkadaşın yalnız olduğu ne malum? Ayrıca insanın gözüne bakarak yalnız olup... Devamını Gör

gizli birisi

Kardes hiç merak etme yakinda o da çıkar

mehpae

ulann bu adamın nasıl sevgilisi olmaz yaaa