Görüş Bildir
Haberler
Belle and Sebastian - The Party Line

Belle and Sebastian - The Party Line

yvztrkmn
30.09.2015 - 23:19

BELLE AND SEBASTİAN’IN 2. TÜRKİYE SEFERİ

Aşk ve yalnızlık şarkılarının daimi topluluğu Belle and Sebastian’ın yolu bir kez daha topraklarımıza düşüyor.

Kürk Mantolu Madonna ve kahve ikilisini müzikleriyle tamamlayan en iyi üçüncü Belle and Sebastian seçim öncesi bizlere stres attıracak. İndie müzik denilince aklımıza ilk sıralarda gelen İskoç topluluk 25. Akbank Caz Festivalikapsamında 30 Ekim Cuma akşamı Volkswagen Arena’da tozu dumana katacak.

Stuart Murdoch ve Stuart David tarafından kolej yıllarında müzik endüstrisi üzerine hazırladıkları bir projeyle kurulan grup 1996 yılında ilk albümleri olan ‘Tigermilk’i piyasaya sürdüler. Asıl patlamayı 1998 yılında yayınladıkları ‘The Boy with the Arab Strap’ albümüyle yapan grup indie müzik piyasasının altını üstüne getirerek tüm dünyanın tanıdığı bir efsane olmayı başardı. 

Hatta bu albüm ünlü müzik dergisi “Spin” tarafından en iyi 100 albüm listesinde gösterildi. Üçüncü albümleri ile “En İyi Yeni Grup” dalında Brit Ödülü kazanan Belle and Sebastian The List dergisinin 2005 yılında yaptığı ve aralarında Idlewild, Travis, Franz Ferdinand ve Simple Minds gibi isimlerin yer aldığı ankette İskoçya’nın en büyük müzik grubu seçildi. Step Into My Office, baby, I’m a Cuckoo, The Party Line, I Want The World To Stop gibi hitleriyle de her ortamda kaliteli müziği bizlere tattırmaya yıllarca devam edecekler gibi görünüyor.

Kaynak: http://gazetecadde.net/belle-and-seba...

Belle and Sebastian - The Party Line

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın